• Ново
Общият брой на 20pcs Выпускная Картичка Деления Подарък Карти Деления Тематични Картички Поздравителни Картички С Пускането на Изискани Поздравителни Картички Дел?
zoom_in

Общият брой на 20pcs Выпускная Картичка Деления Подарък Карти Деления Тематични Картички Поздравителни Картички С Пускането на Изискани Поздравителни Картички Деления Картички Многофункционален Card Костюм

BGN 35.23

Брой продукти
check Налично

Пощенски картички, Поздравителни картички креативен дизайн, ще ви даде прекрасни впечатления и ще даде добро настроение -На нетните вътрешни страници, можете да напишете собствените си чувства, за да покажат своите най-добри пожелания за поздравителни картички с края на училището.Информация за стоки, Поздравителни картички 2022 Това е идеалният избор, за да изразят любовта си в този специален ден. -Размер : около 15,00 X10,00 X0,10 см / 5,89 X3,93 X0,04 инча деления картички с пожелания.ПОКАНА за участие в БАЛА - Добри пожелания - По време на бала, за да запишете вашите желания и очаквания, за да ги споделите с приятели и съученици.ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ - картички за рожден ден, за да общуват с чувствата и размяна на поздрави на топло език благословии.ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ с КРАЯ на УЧИЛИЩЕТО - Изработени от висококачествена хартия материал, който лесно се деформират. ПРАЗНИ пощенски КАРТИЧКИ - Напишете на тези картички всякакви желания, които искате да се изрази човек, който обичаш или на които се възхищавам. -Ръката на допир естествена и гладка, а на цвят е класически. ПРАЗНИ пощенски КАРТИЧКИ - Напишете на тези картички всякакви желания, които искате да се изрази човек, който обичаш или на които се възхищавам. -Цвят : на Бели картички благословии.Това е добър избор за смислен подарък картички на бала.ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ - картички за рожден ден, за да общуват с чувствата и размяна на поздрави на топло език благословии.ПОКАНИ КАРТИЧКИ на ПАРТИ - дизайн красива, по-цветна и атрактивна, това е не само практично, но и красиво.ПОКАНА за участие в БАЛА - Добри пожелания - По време на бала, за да запишете вашите желания и очаквания, за да ги споделите с приятели и съученици.

Клиентите също го харесват..