• Ново
Бърз USB адаптер-C за свързване към USB-порт, който е съвместим с вашите vivo V1955A за зарядни устройства, синхронизация, OTG-устройства, като клавиатура, мишка, Zip, геймпад, pd (
zoom_in

Бърз USB адаптер-C за свързване към USB-порт, който е съвместим с вашите vivo V1955A за зарядни устройства, синхронизация, OTG-устройства, като клавиатура, мишка, Zip, геймпад, pd (2 опаковки)

BGN 19.13

Брой продукти
check Налично

0 и Wifi 2 ⚡USB Адаптер C за да се свържете към конектора USB Type A (2 опаковки) е напълно съвместима с вашия vivo V1955 A и осигурява висока скорост на предаване 480 Mbps при пълно зареждане с 3, 1 ампер.●Нашите адаптери позволяват свързване на стандартни USB аксесоари / кабели на устройства, USB-C или Thunderbolt 3. ?【АКТУАЛИЗИРАН】 : Актуализиран с помощта на най-новите чипове digital оптимизиран 5. ?【УНИКАЛНО РАЗЛИКА】 : Функционалност на Нашият адаптер е изработен от алуминиева сплав и е сведен до минимум, така че той не изглежда тромава, просто да го носите със себе си навсякъде!Дължина (постоянен) е 0,9 инча, ширина (стои) - 0,6 инча.0 ✅Технически характеристики : ● Това устройство ще премине на HDMI, видео, DVI, VGA или всички други видове на видео сигнал ● Този USB адаптер C-USB съвместим с лаптопа / таблета / смартфон / устройство с пристанище Type-C. ?【АКТУАЛИЗИРАН】 : Актуализиран с помощта на най-новите чипове digital оптимизиран 5.●Този малък адаптер е комбинация от елегантност и функционалност. ?【Сигурност】 : Проектирани и тествани специално за вашия vivo V1955 A USB Type-C/PD /Power Delivery и се препоръчва за безопасна работа почти при всички действия!.0, сертифицирани Authentic, го свържете към всеки стандартен USB порт, за да си устройства (лаптопи, компютри, захранващи блокове, зарядни устройства) може да се превърне в платформа с поддръжка на USB-C. Трансформиране на стандартен USB порт на USB порт-C.Адаптер е изпълнен в метален минималистичном дизайн с полирани противоскользящими первази ✅ПОДОБРЕНИЯ : ● Продукт е разработен с оглед на честите сценарии и ситуации употреба. ?【Лек】 : Конструкция от алуминиева сплав преносими, трайни, вземете със себе си навсякъде, използвайте в качеството на резервно копие, събрана и е проектиран за малък дизайн, който не изглежда тромава, за да можете да го носите със себе си навсякъде.Използвайте с устройства разширения, като например клавиатура, мишка, zip, геймпад, hdmi и други (ЧЕРЕН)!Нова обновена версия включва усъвършенстван чип USB Type-C с технологията USB 3. ?【УНИКАЛНО РАЗЛИКА】 : Функционалност на Нашият адаптер е изработен от алуминиева сплав и е сведен до минимум, така че той не изглежда тромава, просто да го носите със себе си навсякъде!Дължина (постоянен) е 0,9 инча, ширина (стои) - 0,6 инча. ?【Лек】 : Конструкция от алуминиева сплав преносими, трайни, вземете със себе си навсякъде, използвайте в качеството на резервно копие, събрана и е проектиран за малък дизайн, който не изглежда тромава, за да можете да го носите със себе си навсякъде.

Клиентите също го харесват..