• Ново
Цветни Моливи Множество Салфетка за хранене със Змии и цветове, идеална за Сватби, Коктейли, Коледни Вечери, Салфетки за Парти, Декоративни 2 бр.
zoom_in

Цветни Моливи Множество Салфетка за хранене със Змии и цветове, идеална за Сватби, Коктейли, Коледни Вечери, Салфетки за Парти, Декоративни 2 бр.

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

н ♬ Тази на тъканта, салфетка може да се подчертае своята уникалност и елегантност.Тъканни Кърпички, Салфетки за маса за Хранене Пере Многократно за Домашен Празник, Парти, Сватба., за да закупите перфектния подарък за вашата трапеза!На рождени дни, нов дом, Свети Валентин, Коледа, Нова година, всеки празник дайте най-добрите си приятели и близки красив подарък.Тя е подходяща за семейни вечери, празнични вечери, сватби, рожденни дни, банкети и партита и т.Като вашата трапеза докосване на елегантност, вие ще подобри впечатленията си от вечеря и още повече ще привлекателността на масата.Лесни за поддръжка и с дълъг живот тъканни кърпички могат да се рециклират, да се увиват на руло, лесно се съхранява, те имат малко тегло, малки размери и удобно да ги носи със себе си. ♬ Модни ситцевые кърпички са произведени от 100% висококачествен полиестер. ♬ В нашите филтър салфетки се използва технология за печат с висока разделителна способност, изискани модели, полнокадровая еднопосочна печат, изключително реалистична и ярки цветове на печат не изчезват. ♬ Размери : 18,7 18,7 x инча (47,5 x 47,5 см).♬ Ако сте закупили нашите тъкани кърпи и имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема в рамките на 24 часа.

Клиентите също го харесват..