• Ново
Колела за тежки условия на работа YZJJ, Въртящи се колела на 360 градуса Колело със Спирачка, Заключващи се Колела, Камион за тежки условия на работа, Износостойкая Гум?
zoom_in

Колела за тежки условия на работа YZJJ, Въртящи се колела на 360 градуса Колело със Спирачка, Заключващи се Колела, Камион за тежки условия на работа, Износостойкая Гума, Аксесоари за малки Джанти колички

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Подходящ за вътрешна мебели като например детски креватчета, канцеларски материали, лека мебел ★ Тихо движение по твърда повърхност : надеждно решение, което ви позволява лесно да инсталирате стоманена рама на всяко желано място. ★ Применимая сцена : Подходящ за всички твърди подови настилки, меки подови настилки и вътрешно и външно тухли. Се използва единствено в складовете, в магазини, ресторанти, училища и болници. ★ Тихо движение по твърда повърхност : надеждно решение, което ви позволява лесно да инсталирате стоманена рама на всяко желано място.Наистина е полезно да го премести, не причинява вибрации, хъркането и други опасности и раздразнения.★ Въртящи се колела : може да се върти на 360 градуса, гъвкавост при промяна на посоката. ★ Въртящи се колела : може да се върти на 360 градуса, гъвкавост при промяна на посоката. ★ Материал колелцето на : Изработен е от еластична гума, устойчива на износване и лъскав. ★ Красива и елегантна : тези сменяеми ролки не са обичайните елементи на мебелите.Надстройка на вашия домашен или офис стол и се добавя нотка лукс за промяна на вашия декор. Поради осветление, настройки на дисплея / контраст цвят на изображението може да се различават малко, моля те, прости 3.Тези уникални колела на пипане, почти кадифен и могат безопасно да се плъзга по вашите скъпо паркетни пола или плочки, както и за всеки тип пола с несравнима лекота, без никакви драскотини или на шума, поддържане на пола си безупречно. Поради ръчно измерване на грешка на този на продукта може да варира 1-3 виж 2. ♥ Име на продукта : Сверхмощное тихо гумено колело Натоварване на един продукт : 100 кг Материал изделия : гума материал Използването на продукт : подходящ за всички видове индустриални колички Характеристики на продукта : ultra-висока натоварване/изключване на звука на Размера на основната плоча : 100 * 114 мм Отвора на основната плоча : 11 мм ✔ Моля, обърнете внимание : 1.Те са уникално атрактивни и може веднага да се подчертае стил на всяко помещение, в което те се намират.

Клиентите също го харесват..