• Ново
Четка за Тоалетна ZYLEDW, Аксесоари За почистване на Баня-Стенни Силиконова Прибиращ се Четка За Тоалетна Без Задънена Четки За Почистване на Набор от Домашни Четки З?
zoom_in

Четка за Тоалетна ZYLEDW, Аксесоари За почистване на Баня-Стенни Силиконова Прибиращ се Четка За Тоалетна Без Задънена Четки За Почистване на Набор от Домашни Четки За Почистване /Сив

BGN 31.80

Брой продукти
check Налично

Тя може лесно да се чисти по всяко време, за да четка не е имал мирисЗаема минимално пространство в банята и придава по-модерен вид. след употреба на водоустойчив лепило позволява зъби са увиснали надолу за източване на водата.Ефективна четка : Ергономична нескользящая дръжка, комфортно усещане в ръката. класическа стенни силиконова еластична четка за тоалетна с обикновен външен вид може да се използва в банята всеки стил.Подробна информация за продукта : Материал : силикон + абстрагент Тип : Подвесная четка Размер : 42 см X 11,5 см.Без перфорация : Стенни силиконова прибиращ се четка за тоалетната чиния е лесен за инсталиране. Бързо съхнене : Стенни силиконова прибиращ се четка за тоалетна е водоустойчив, което позволява да изсъхне бързо и да се предотврати натрупването на влага.Здрава четка : Четка устойчиви на корозия и трайна. Глава на четка е изработена от мека, гъвкава и еластична четина, която може да бъде дълбоко и лесно да се прилага върху всяка част от главата на четки за по-основно почистване.Спестяване на пространство : Стенен силикон разтегателен тоалетна чиния Brus оборудвани със солидна и чист рафт за съхранение.

Клиентите също го харесват..