• Ново
DOITOOL Дървена Четка За Изправяне на Коса, Гребен за Изправяне на Коса, Професионални Фризьорски Инструмент, Четка, Скоба, за Изправяне, Четка за коса от Косъм на Глига
zoom_in

DOITOOL Дървена Четка За Изправяне на Коса, Гребен за Изправяне на Коса, Професионални Фризьорски Инструмент, Четка, Скоба, за Изправяне, Четка за коса от Косъм на Глиган, за жени или момичета (кафяв)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

- Различава компактни размери, изключително удобни за носене и съхраняване-Изящна изработка осигурява комфорт при задържане и хватании. -материал, който лесно се деформират.Гребен, изработени от здрав и практически материал за продължителна употреба. гребен за изправяне на коса.-Размер : 26 X8 X4 виж Предпоставка включва 1 х четка за коса. преносим преси за коса. преса за оформяне на брада.материал, който лесно се деформират или.Различава компактни размери, много удобно в переноске и съхранение. професионални преси за коса.мини преси за коса.Описание Дървена четка за изправяне на коса, гребен за изправяне на коса, професионални фризьорски инструмент, Четка със скоба, за Изправяне, четка за коса от косъм на глиган, за жени или момичета (кафяв) Характеристики - Цвят : кафяв; Материал : дърво и косъм;- Размер : около 26 00 X8,00 X4, 00 см / 10, 22 X3, 14 X1, 57 инча.Изящна изработка осигурява комфорт при задържане.- Гребен, изработени от здрав и практически материал за дълъг период на употреба.Дървена четка за коса, специално създадена за изправяне на косата.- Дървена четка за коса, специално създадена за изправяне на коса.

Клиентите също го харесват..