• Ново
Knirose 3-Лентови Носимые Одеяла за свободни, Спален чувал с вдигнати ръце, Самоуспокояющийся, Лесна смяна на Подгузника, Спален чувал за бебета Момчета и Момичета, Пре?
zoom_in

Knirose 3-Лентови Носимые Одеяла за свободни, Спален чувал с вдигнати ръце, Самоуспокояющийся, Лесна смяна на Подгузника, Спален чувал за бебета Момчета и Момичета, Преминаване в режим без ръце, Успокоява Рефлекс Стреснат,

BGN 11.99

Брой продукти
check Налично

? ? - Добър сън - Ние знаем, че вие ще се чувствате много уморени, защото почти не успява да спи добре през нощта, защото новородено дете лесно се събужда, или да плаче през нощта, или да те прегърна, за да заспи, и тТези пелени са задължителни за регистрация на новородени за нови родители. ?? Универсален дизайн - това е пеленание расте заедно с вашето новородено и дете до следващия етап.Това гарантира, че вашето дете ще комфортно по време на нощен сън и той ще е по-добре на съня. ?? Материали премиум клас- Ние винаги знаем за тревогите на родителите, които се надяват, че материята е мека и удобна. Това плътно в непосредствена близост пеленание създава познато усещане за сигурност, като в утробата на майката, както и имитира налягане, което изпитва бебето, когато го държите в ръцете си.Стегнато от нашата 4-лентова еластична тъкан, състояща се от 95% памук и 5% еластан, и има коефициент на плътност 1,0, което я прави идеална за целогодишно комфорт.И в него има много места за брыкающихся на краката.И в него има много места за брыкающихся на краката.Възможност за промяна на тампон с изпънати или смуче ръцете го прави идеален за прехода, когато му дойде времето. Това плътно в непосредствена близост пеленание създава познато усещане за сигурност, като в утробата на майката, както и имитира налягане, което изпитва бебето, когато го държите в ръцете си.Тъканта еластична, като майката може сърцето, такава позната.И това позволява на бебета да движи дръжки, и ако децата перевернутся на корема, те ще могат да използват ръцете си, за да може при необходимост да откъсне главата му от матрака бебешко креватче.Това е просто естествен и предпочитан начин за сън на новороденото бебе. Пеленание Knirose с научен дизайн "горе Ръцете" позволява на детето да спи, да държите ръцете си в удобно положение "горе РЪЦЕТЕ", и осигурява достатъчно движение, за да може той сам се успокоявам, едновременно успокоява рефлекс на Моро (треска).И това позволява на бебета да движи дръжки, и ако децата перевернутся на корема, те ще могат да използват ръцете си, за да може при необходимост да откъсне главата му от матрака бебешко креватче.Възможност за промяна на тампон с изпънати или смуче ръцете го прави идеален за прехода, когато му дойде времето.Това е просто естествен и предпочитан начин за сън на новороденото бебе. ?? Спи така, както ви харесва и бебета - Повече от 90% от бебета спят, обхватив главата си с ръце, когато ги сложете да спи на гърба си.Това гарантира, че вашето дете ще комфортно по време на нощен сън и той ще е по-добре на съня.?? Спи така, както ви харесва и бебета - Повече от 90% от бебета спят, обхватив главата си с ръце, когато ги сложете да спи на гърба си.Тези пелени са задължителни за регистрация на новородени за нови родители.Тъканта еластична, като майката може сърцето, такава позната.

Клиентите също го харесват..