• Ново
Професионален Инструмент за Възстановяване на Изтощена Коса с Ултразвуков Инфрачервен Утюжком За Грижа за косата, Студени Утюжком За Стайлинг на коса, LCD дисплей, ?
zoom_in

Професионален Инструмент за Възстановяване на Изтощена Коса с Ултразвуков Инфрачервен Утюжком За Грижа за косата, Студени Утюжком За Стайлинг на коса, LCD дисплей, Инфрачервен Выпрямителем за Коса Керамични Утюжок (бял)

BGN 119.99

Брой продукти
check Налично

Автоматично изключване след 60 минути при честота 60 Hz / 72 минути при честота 50 Hz за осигуряване на безопасност и спестяване на енергия * 24 cm Напрежение : Двойно напрежение Автоматично изключване : ДА, температурен Обхват : около 40-80 ° C Функция : Няма топлина за грижа за косата на захранващия Кабел : въртящ се кабел на 360 градуса Настройка на времето : 2 - 18 с Инфрачервена и ултразвукова нива : 7 нива на Което можем да вземем, да го използва?За изтощена коса, това може да помогне на косата си отново, за да бъдат здрави и блестящи Това помага много по-ефективно усвояване на хранителните вещества масло или балсам за коса, но не е необходимо да излагате косата изложени на висока температура, Възстановяване на повредената структура на косъма, Защитава косата леко и много по-ефективно, Като използвате? 1.Чрез определяне на времето, затворете утюжок за грижа за косата, след което вътрешната система за автоматично даде ультразвуковую функция за грижа за косата до желаната спирка. Включете го и осветлите дисплей. Равномерно нанесете масло или балсам за коса 2. Натиснете бутона за включване / изключване в рамките на 3 секунди, на дисплея ще се промени на показване на настройките на времето, като в същото време ще се отвори функция инфрачервени лъчи.Mailto : 1 х Инфрачервена ултразвукова ютия за грижа за косата Забележка : Вилица за хранене на този продукт отговаря на европейския стандарт.Това е пресата за коса, специално разработени за грижа за косата, която помага на косата да абсорбира хранителни вещества балсам за коса или средства за грижа за косата.

Клиентите също го харесват..