• Ново
STOBOK Candy Pumpkins Кофа за шоколадови Бонбони на Хелоуин, 17 см Кофа за Тикви за Хелоуин, стойка за Кофи за лакомства от Тиква, Кофа за лакомства от Тиква с дръжка за парти в ?
zoom_in

STOBOK Candy Pumpkins Кофа за шоколадови Бонбони на Хелоуин, 17 см Кофа за Тикви за Хелоуин, стойка за Кофи за лакомства от Тиква, Кофа за лакомства от Тиква с дръжка за парти в чест на Хелоуин, 2 бр. Оранжева Тиква

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Ведерко от тиква за Хелоуин 17 см - Това е забавно ведерко за лакомства от тиква, разработено и произведено за използване на ХелоуинНа Хелоуин децата могат да вземат това тиква ведерко да се съхранява много бонбони за партита за Halloween и стелажи за сладкиши. ??17 см ведерко от тиква за Хелоуин и Е забавно ведерко от тиква за бонбони, предназначени и произведени специално за Хелоуин. На Хелоуин децата могат да вземат това ведерко от тиква, за да се съхранява много бонбони за партита за Halloween и стелажи за шоколадови бонбони с лакомства. На Хелоуин децата могат да вземат това ведерко от тиква, за да се съхранява много бонбони за партита за Halloween и стелажи за шоколадови бонбони с лакомства. ??Кофа за шоколадови бонбони на Хелоуин - творческа кофа за тиквата на Хелоуин е разработено с помощта на уникални и креативни елементи на тикви за Хелоуин, включва черна дръжка и черна тыквенную лицето му, дизайн на малка дръжка удобен и практичен. На Хелоуин децата могат да вземат това ведерко от тиква, за да се съхранява много бонбони за партита за Halloween и стелажи за бонбони. Творческа кофа за тикви за Хелоуин разработен с уникални и креативни елементи на тикви за Хелоуин, включва черна дръжка и черти на лицето от черни тикви, дизайн на малка дръжка удобен и практичен. ??Широко приложение - Оранжеви ведерки от тиква за Хелоуин ще станат идеални и забавни подаръци за децата и приятелите на Хелоуин!Също-добри спомени за партита за Хелоуин, семейни събирания, пълнители за сладки закуски, награди и декорации за Хелоуин, за да си купонясваме по-забавна.Характеристики - Цвят : оранжев - Материал : пластмаса Размер : 17 x 17 x 13 см Кофа за Хелоуин - Творческа кофа с тиква за Хелоуин разработен с уникални и креативни елементи на тикви за Хелоуин, включва черна дръжка и черна тыквенную лицето му, дизайн на малка дръжка удобен и практичен. ??Кофа за шоколадови бонбони на Хелоуин - творческа кофа за тиквата на Хелоуин е разработено с помощта на уникални и креативни елементи на тикви за Хелоуин, включва черна дръжка и черна тыквенную лицето му, дизайн на малка дръжка удобен и практичен.Опаковката включва 2 х Ведерко за тиква. ?? Здрав материал - Това е кофа с тиква за Хелоуин, изработени от висококачествени екологично чисти материали, безопасни за продължителна употреба, размер : 17 x 17 x 13 см, лек и преносим, с дръжки за по-удобно носене.

Клиентите също го харесват..