• Ново
Комплект за ремонт на мрежа за запресоване на инструмент TAIWAIN CAT6, Щипки CAT5 с rj-45 жак за RJ11/RJ12, Комплект за източване на мрежови Обжимных кабели с 50 бр. капаци, Професио
zoom_in

Комплект за ремонт на мрежа за запресоване на инструмент TAIWAIN CAT6, Щипки CAT5 с rj-45 жак за RJ11/RJ12, Комплект за източване на мрежови Обжимных кабели с 50 бр. капаци, Професионален перфоратор (Azure)

BGN 26.61

Брой продукти
check Налично

пресклещи оборудван с захват без приплъзване, ножче за рязане на тел и die главата в събирането - Трудозатратная и удобна конструкция от тежка рамка от стомана осигурява надеждност на пресоване в продължение на десетилетия * Тестер кабел-Този тестер е предназначен за работа с усукана двойка, директни кабели и кабели Cat5/Cat5e/ Cat6 / UTP с конектори RJ-11 или RJ-45 за проверка на скали или загуба на сигнала, неправилно свързване, късо съединение и прекъсване на веригата във вашата интернет-връзка или локална мрежа. Лесно разбираем led индикатори предупреждава за възможни грешки при предаването на сигнала на всяка линия, проверка, идва ли си intenet там, където трябва, или ако трябва да се замени или поправи, прекъснати кабели за Ethernet. ▲{Широко се използва} : е Предназначена за работа с телефонни линии, кабели, алармени системи, компютърни кабели, линии за вътрешна връзка, кабели високоговорители и функция сканиране публикуване на термостата - намерете работен проводник (мрежови кабели, телефонни линии, коаксиален кабел, скрит кабел). ▲ {Няколко адаптаций} : Съвместим с всички Cat 5, Cat 5e, Cat 6, Cat 7, RJ11 6 P чудесно за инсталиране на кабели RJ-45, RJ11, RJ12 и телефони, както и за всички други работи по электропроводке.

Клиентите също го харесват..