• Ново
SZCINSEN за Xiaomi CC9 Защитен калъф в стил чантата си, Категория на защитния своята практика от изкуствена кожа, Функционални Защитен калъф-гривна за телефон, подходящ за Xi
zoom_in

SZCINSEN за Xiaomi CC9 Защитен калъф в стил чантата си, Категория на защитния своята практика от изкуствена кожа, Функционални Защитен калъф-гривна за телефон, подходящ за Xiaomi CC9 (Цвят: зелен)

BGN 6.12

Брой продукти
check Налично

Този калъф за телефон ви позволява лесно да ползват всички бутони, камера, тонколони и части за свързване, без да махате защитен калъфСилно магнитно магнитни пряжек позволява да ги затвори, за да защити вашите неща. 3 слота за карти, 1 странични джоба, 1 джоб с цип ще ви помогнат да запазите лична карта, шофьорска книжка, кредитни карти и малко пари. Външната обвивка на чантата е изработена от висококачествена изкуствена кожа, а вътрешната е от мек и еластичен TPU, която осигурява пълна защита на вашия мобилен телефона4.Той притежава характеристиките на пыленепроницаемости, защита от надраскване, нескользкости, ударопрочности и т. Стилен дизайн на корпуса Xiaomi CC9 може да се комбинира с всички дрехи, които сте носите2.Качество, здравина, характеристиките и структурата на тази висококачествена естествена кожа са внимателно подбрани, за защита на вашия телефон от наранявания. Противоударная вътрешна обвивка от TPU предпазва телефона от падане и удар.Изработен от висококачествена изкуствена кожа.Калъф-стойка за маса : функция поставка е идеална за видео чат и гледане на филми, не е нужно дълго да се запази телефона в ръцете си. Функция влакчета прави гледането на филми или видео клипове на вашия телефоных3 по-удобно.

Клиентите също го харесват..