• Ново
ulricar Гъби нашивка за ремонт на облекла, 12 бр., Ленти с мультяшными растения, Дънкови ленти за дънки, Sew-Етикети за сака, Железни ивици за дънкови облекла, Шапки, Чанти, ?
zoom_in

ulricar Гъби нашивка за ремонт на облекла, 12 бр., Ленти с мультяшными растения, Дънкови ленти за дънки, Sew-Етикети за сака, Железни ивици за дънкови облекла, Шапки, Чанти, Декоративно-приложното изкуство, розов (YFqy24)

BGN 4.48

Брой продукти
check Налично

【Обещание и услуги】 : Ако с този проблем, вие сте свободни да свържете се с насИдеален за декориране на аксесоари за ремонт на облекла, кръпки, които лесно се гали в раницата., Мультяшные ленти с растения, дънкови ленти за дънки, Sew-етикети за сака, железни ивици за дънкови облекла, шапки, чанти, художествени занаяти.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.И като подарък за приятелите на децата момичета. 【Отлична адхезия】 : Здрава топлинно запечатване лепило агент основа, която може да е здраво шият дрехи, след като горещо гладене, дори ако дрехите се изпират, тя няма да падне., могат да се прилагат за ремонт, декорация на дрехи и други видове ръчно бродирани. 【Широко използвани】Гъбични кръпки, които широко се използват в дрехи, якета, одеялах, скатертях. 【Симпатичен Външен Вид】: С помощта на ленти-апликация на износени части на дрехите може да бъде внимателно покриване на подходящ цвят, който ще даде дрехите си уникален и привлекателен вид.【Предпоставка включва】 : 12 парчета плат ивици за дрехи с гъби, включително 12 различни самозалепващи band-спин гъби форма.

Клиентите също го харесват..