• Ново
Притежателят на портфейла STOBOK Ключодържател-символичен за кошници за пазаруване: 12 бр. Метални Жетони за колички за пазаруване Монета за отключване на количките з?
zoom_in

Притежателят на портфейла STOBOK Ключодържател-символичен за кошници за пазаруване: 12 бр. Метални Жетони за колички за пазаруване Монета за отключване на количките за пазаруване Ключ за смяна на гишетата или Метални

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Ключодържател побира една четвъртБлагодарение на своята необичайна форма на ключ по-лесно да изтегли от обикновена кръгла форма, и не е необходимо зажимать монета.Отключване на продажната дреболия или на продуктовата кошница на един квартал.Ключодържател Преносим Метален Ключодържател.Описание Ключодържател-символичен за кошници за пазаруване : 12 бр.Ключодържател, символичен в количката за пазаруване. Метални жетони за колички за пазаруване, монета за отключване на количките за пазаруване, ключ за смяна на гишетата или на продуктовата кошница Характеристики - Цвят : сребърен Размер : 7,5 X3 X0,2 cm - Материал : неръждаема стомана Предпоставка включва 12 пръстени за ключове.Тези уникални ключодържатели и да украсите вашите ключове, автомобилни ключове, чанта и други предмети.Той не ръждясва, лек и преносим, и го много удобно за държане в ръка.Просто сложете го в слот за монети вместо най-монети, след това извадете настрани.Ключодържател, Символи на количката за пазаруване. изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, който може да се използва в продължение на дълго време.

Клиентите също го харесват..