• Ново
Топло Одеяло DEIOVR 3 в 1, Топло на краката и Согревающая шал, Стираемая в колата, Електрически Топло Бързо загряване за облекчаване на болки в шията, гърба, Раменете и м?
zoom_in

Топло Одеяло DEIOVR 3 в 1, Топло на краката и Согревающая шал, Стираемая в колата, Електрически Топло Бързо загряване за облекчаване на болки в шията, гърба, Раменете и мускулите Одеало за възрастни

BGN 35.42

Брой продукти
check Налично

Облекчаване на болки в цялото тяло с помощта на топлина: Тази голяма топло размер 17 х 37 см ефективно осигурява приятно отпускане на мускулите, например, при болки в мускулите на гърба, раменете, корема, краката и ръцете.Уютен плюшено материал от двете страни на ястия осигурява удобно и меко докосване до тялото. (Забележка : Моля, премахване на основната част на контролера и се оставя да се охлади, преди миене.Неспазването на това изискване може да доведе до повреждане на продукта.- Изработен е от висококачествени пера microfibers плюшени, лесно се поддържат чисти, подходящи за семейна употреба. Идеални подаръци : Електрическа топло за облекчаване на болки в гърба като подарък проектирани с голям капацитет и по-голяма ширина, която съответства на размера на краката на мъже и жени.Характеристика : - Топло 3 в 1 се нагрява само за няколко секунди и осигурява допълнителна топлина на тялото, раменете и краката през зимата.Перфектният коледен подарък за татко, мама и на всеки член от вашето семейство!.Благодаря ви за вашето разбиране.Перфектният коледен подарък за татко, мама и на всеки член от вашето семейство!. Идеални подаръци : Електрическа топло за облекчаване на болки в гърба като подарък проектирани с голям капацитет и по-голяма ширина, която съответства на размера на краката на мъже и жени. 8 Нива на отопление и 8 нива на таймер - Насладете се на быстроразогревающейся възглавница за облекчаване на болки в гърба с ергономичен контролер с 8 настройки за отопление и 8 настройки на таймера от топло до силно загряване в зависимост от вашето ниво на комфорт.Спецификация : Име : Топло 3 в 1 и топло за краката, нагревательная шал, мощност 120 Втматериал : Нетъкан материалособенности : 8 нива на отопление и 8 нива на таймер за Автоматично изключване Размери : 33x17 инча Съдържание на опаковката : 1 х Грелка1 × Инструкция1 × Контролер Когато не използвате това устройство, моля, изключете захранването, извадете щепсела на USB куплунга, а и не за дълго сухо изгаряне на plug-in. 8 Нива на отопление и 8 нива на таймер - Насладете се на быстроразогревающейся възглавница за облекчаване на болки в гърба с ергономичен контролер с 8 настройки за отопление и 8 настройки на таймера от топло до силно загряване в зависимост от вашето ниво на комфорт.

Name:
3 in 1 Heating Pad & Foot Warmer Heating Shawl
Wattage 120 W:
Material:
Non-woven material
Features:
8 Heating Levels & 8 Timer Levels Auto Off
Size:
33x17 Inches
Package Contents:
1× Heating Pad:
1× Instruction:
1× Controller:
When not using this product,please turn off the power,unplug the USB plug,and prohibit the long-term plug-in dry burning.Failure to do so may result in damage to the product.:
Attention:
Please allow a 1-3cm difference due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since Different monitors. Thank you for your understanding. :

Клиентите също го харесват..