• Ново
Стъргало от Люфы за къпане, четка за тяло с дълга дръжка, Мека Найлонова Мрежа Гъба от Люфы На клечка, Ексфолиращ Скраб за възрастните хора, за мъже и жени (2 опаковки,
zoom_in

Стъргало от Люфы за къпане, четка за тяло с дълга дръжка, Мека Найлонова Мрежа Гъба от Люфы На клечка, Ексфолиращ Скраб за възрастните хора, за мъже и жени (2 опаковки, Буле)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Специални влакна нежно масажира и почиства дори и най-чувствителните типове кожа, така че те не поцарапают си подобрете кръвообращението при мъжете. Този комплект осигурява несравнимо скрубер за душата.Използвайте го с любимия си гел или препарат за миене на тялото. излишните мазнини и остатъци за възстановяване на кожата Четка за къпане с дълга дръжка четка за къпане с дълга дръжка за душ може да почистите порите и отшелушивать, което ви позволява да лесно да стигнете до всички части на вашето тяло!.Специални влакна нежно масажира и почиства дори и най-чувствителните типове кожа, така че те не поцарапают си. подобрява циркулацията на кръвта, за мъже 11,2 грама. Гъба за баня от найлон мрежа образува гъсти мехурчета, за да можете да се насладите на комфортен душ, идеално подходящ за жени и мъже;.Използвайте го с любимия си гел или препарат за миене на тялото. Този комплект осигурява несравнимо скрубер за душата.

Клиентите също го харесват..