• Ново
СИТАКЕ Bento Бокс и Обяд-бокс за деца, В комплект с пакет за обяд, Лъжица и вилица, Контейнери за обяд от слама, пшеница, Подходящи за микровълнова печка, Обяд-бокс в япо?
zoom_in

СИТАКЕ Bento Бокс и Обяд-бокс за деца, В комплект с пакет за обяд, Лъжица и вилица, Контейнери за обяд от слама, пшеница, Подходящи за микровълнова печка, Обяд-бокс в японски стил 33,8 мл /1000 мл за възрастни (син)

BGN 7.93

Брой продукти
check Налично

Това е идеалният избор, като кутия за закуска 【Уникална скрита дръжка】 Нашите контейнери за обяд имат уникална скрита дръжката на капака, която е удобна за носене на вашия обяд.Той е изработен от естествена слама пшеница и полипропиленови материали, не само няма да има специфична миризма, но и излъчва деликатен аромат на растенията. 【Творчески държач за мобилен телефон】 Нашите контейнери за обяд имат иновативен дизайн на капака на обяд-бокс, може да се използва не само като поставка за съхранение на съдове, но и като притежател на мобилен телефон по време на хранене, което ви позволява да се насладите на драматизъм по време на хранене и доставя двойно удоволствие зрение и вкус.Когато той не ви е нужен му е била скрита за ръба на покрива.Направете така, че стила на живот, стана по-лесно. 【Безопасен материал за хранителни продукти】 Наш съд за готвене не съдържа BPA.Полезен за здравето, не са токсични и устойчиви на петна. 【Конструкция клон на 3 в 1】Обяд-бокс проектиран с управление 3 в 1, която позволява ефективно да предотврати смесване на продукти и отделно зеленчуци, плодове и закуски за запазването на първоначалния вкус ястия.

Клиентите също го харесват..