• Ново
Валентин Режийни Ноктите Кратък Квадратен Натиснете върху Ноктите Цветно Сърце на Любовта Гланц Лепило за Нокти с Пълно Покриване на Режийни Ноктите Акрилна Пръч?
zoom_in

Валентин Режийни Ноктите Кратък Квадратен Натиснете върху Ноктите Цветно Сърце на Любовта Гланц Лепило за Нокти с Пълно Покриване на Режийни Ноктите Акрилна Пръчка на Ноктите, за Жени, Момичета 24шт

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Цвят може леко да се различават от различно осветление и дисплеи за мобилни телефони пила за нокти, 1 бр.можете просто да изберете размера, подходящи за вашия ногтевому ложу, нанасяйте ги с помощта на силно лепило за нокти и прижимайте в рамките на 10 секунди, не докосвайте вода в продължение на 1 час. Грижа за ноктите - нанесете хранително масло за грижа за ноктите Забележка Размер може да се различават малко от ръчно измерване. [Външен ноктите с дизайн] Кратко режийни нокти с пъстър дизайн във формата на сърце, щедри и модерен стил, подходящ за носене в никакъв ежедневна или специален случай, например, на работа, на парти, на последния вечер, дата, сватба, деня на Св. [Идеален подарък] Квадратен лепило за нокти в модерен стил, лесно се откроява в тълпата, идеален подарък за вашата любима, дъщери, приятелки, съпруги, сестри. или нанесете върху ноктите боя лакочистител и изчакайте няколко минути, акрилни режийни ноктите лесно отклеятся.Оттегляне и грижа за ноктите Как да се освободите - потопете ноктите си в топла вода за около няколко минути, и лепило висящи ще е по-лесно отстранени. [Неща] Цветен печат върху ноктите экологична, не е лесно да избледнява и да се развали, гладка повърхност удобно в чорап и няма да навреди на ръцете. Различен размер, по ваш избор, можете да лесно да бъдат премахнати и да подаде ги на желаната дължина или форма. дървена пръчка, която е достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди в дизайна на нокти със собствените си ръце.Избягвайте излагане на висока температура, за да не навреди на въздушната ноктите.

Клиентите също го харесват..