• Ново
24 Бр. Сърдечен натиснете върху Ноктите, Кратък Квадратен Френски Връх, Отгоре на Ноктите, Романтичен Дизайн във формата на Сърце, Режийни ноктите на Свети Валентин,
zoom_in

24 Бр. Сърдечен натиснете върху Ноктите, Кратък Квадратен Френски Връх, Отгоре на Ноктите, Романтичен Дизайн във формата на Сърце, Режийни ноктите на Свети Валентин, Пълно Покритие, Изкуствени нокти, Наклеивающиеся

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Предпоставки : Вие получавате 24 брНачин на употреба : 1. Изберете правилния размер на нокътя и нанесете точното количество на тиксо от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка.Идея за подарък за Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и други празници. двустранни стикери за нокти, 1 бр. Закрепете парче от корена на нокътя към предната част на нокътя, задръжте ноктите в продължение на 8 секунди, плътно я залепите. дървена пръчка за премахване на върховете на ноктите. Моля, не оставяйте акрилни нокти във вода за дълго време, това ще доведе до това, че ноктите лесно ще паднат.Как да се премахне : 1. кратък квадратен преса за нокти в "Свети Валентин" размери 12, 1 бр. Квадратен преса за нокти е лесен за използване, за да завърши маникюр изисква само няколко минути.За вашата съпруга, приятелка, майка или сестра и е подходяща за различни мероприятия, като партита, сватби, cosplay, абитуриентски бал, сбогом, костюмиран бал. Премахване на повърхностни кератин, внимателно растерев парчета търкане на ноктите, измийте и се дръжте ноктите си чисти и сухи. Френските въздушни ноктите с пълно покритие, изработени от материали с добро качество, не наносящего вреда на здравето си. Насладете се на уникалния и идеален маникюр. Махнете стикер с тиксо и запазване на фалшив върха на нокътя за следваща употреба. Моля, избягвайте продължително излагане на гореща вода и сапун за по-дълъг период на употреба. Валентин, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Моля, използвайте подходящия лепило в съответствие с различните сцени.Сега имате красиви нови нокти!.Лесна употреба : След почистване и почистване на естествени нокти, изберете подходящи размери нашите висококачествени нокътя и нанесете върху тях нашите лигав лепенка за нокти, след това внимателно се прилага натиск върху ноктите си в рамките на 10 секунди.Jelly лепило не са толкова трайни, тъй като е течен, но той прави въздушни ноктите повторна употреба. Можете да използвате и други аксесоари за лепене на накладным ноктите, за да създадете свой любим стил.

Item Type:
Valentines Press on Nails Short Square Fake Nails
Color:
As the picture shows
Pattern:
As the picture shows
Quantity:
24 pcs Valentines nails with heart designs
Features:
1. Square press on nails are easy to use, it only takes a few minutes to complete a manicure.:
2. Full cover french fake nails made of good quality material, not harm your health.:
3. Acrylic nails can easily trim and file in any length and shape you like.:
4. Cute false nails package includes free jelly gum.:
How to Use:
1. Remove the surface keratin by gently grinding the nails slices with a scrub, rinse and keep the nails clean and dry.:
2. Select the right size of the nails and take the right amount of adhesive tape on the inside of the selected nail plate.:
3. Attach a slice from the root of the nail to the front of the nail, hold down the nail for 8 seconds, stick it tightly.:
How to remove:
1. Immerse your hand in warm water & use a wooden stick to take it off from the side or just use your hand to peel it off.:
2. Remove the adhesive tape sticker and keep the fake nail tip for next time use.:
3. Enjoy your unique and perfect manicure.:
Note:
1. Please do not leave the acrylic nails in water for a long time, it will make the nails fall off easily.:
2. Keep away from water for 1 hour after applying fake nails.:
3. You can use other accessories to adhere to the fake nails to create your favorite style.:
4. Please avoid long exposure to hot water and soap for longer lasting. :

Клиентите също го харесват..