• Ново
200 Бр. Комплект Съединители за кабели с Електрическа Изолация, Набор от Накрайници За Телени Клемм, Вилици Със Смесен Пръстен, Быстроразъемные Обжимные Кабелни Кле?
zoom_in

200 Бр. Комплект Съединители за кабели с Електрическа Изолация, Набор от Накрайници За Телени Клемм, Вилици Със Смесен Пръстен, Быстроразъемные Обжимные Кабелни Клеми, клеми за Домашно Автомобилни кабели

BGN 2.56

Брой продукти
check Налично

200 обжимных кабелни клемм : Този набор от клеммных конектори съдържа 200 x, така и вилочных клеммных конектори 2 размери и 5 цвятаКонектори са изработени от висококачествен метал.Те предоставят по-добра изолация и устойчивост на вибрации в тежки условия.Технически характеристики : Заглавие : Комплект конектори за електрически изолирани проводници Материал : мед и PVC. Поставете кабела в проушину.Независимо дали работите вкъщи или над научни проекти, нашите обжимные конектори, електрически изолирани той ще улесни вашата работа.Те предоставят надеждна връзка на кабели в блока на предпазители, превозни средства и електрически системи на мотоциклети. Поставете кабелен съвет в съответните затягаща гъба. За постигане на най-добри резултати използвайте професионален пресклещи.Съдържание на пакета : 200 x кабелни накрайници Съвети : 1.Лесен за използване - Практичен дизайнът осигурява стабилна връзка между две обжимными клеммами, което премахва необходимостта от запояване и осигуряване на бърз ремонт на електросъоръжения.Универсален : Този комплект кабелни обжимных конектори идеален за сервизи, автомобилни електротехници, механици и много други.Кабел не може да се измъкне от тези конектори. Преди натискане проверете дали диригент и клема или жак еднакво обозначение на напречното сечение и дали те отговарят на директорията / документи на производителя.Нашите електрически съединители осигуряват надеждна връзка на кабели в блока на предпазители, електрически инсталации на автомобили и мотоциклети. Те са идеални за съхранение в работилници и в кутии за инструменти при транспортиране. Отличен материал : Тези кабелни конектори, изработени от луженых медни вложки и изолатори от PVC и са безопасни, водоустойчив и издръжливи.Кутии за съхранение - Тези пръстеновидни и мотокар конектори лесно запознат по ассортиментным клетки, така че можете по всяко време да следите вашите ошейниками.

Клиентите също го харесват..