• Ново
WPYYI Домакински Акумулаторна кофа за Боклук Умен Индукционный кофа за Боклук през Цялата Безконтактен Метална кофа за Боклук с Двустранно отваряне и прибиране кофа
zoom_in

WPYYI Домакински Акумулаторна кофа за Боклук Умен Индукционный кофа за Боклук през Цялата Безконтактен Метална кофа за Боклук с Двустранно отваряне и прибиране кофа за Боклук, за да спални (Цвят: E, размер: 12l)

BGN 30.04

Брой продукти
check Налично

Интелигентен страничната сензор, сензор активира, когато, преди да е област на действие на сензора обект се намира на разстояние от 10 до 20 см, и автоматично затваря капакаНапълно затворена конструкция на корпуса бъчви предотвратява попадането на отпадъци, ефективно намалява разпространението на миризмата на бъчва, поддържа въздуха в стаята чист и се грижи за семейството си.Препоръчва се да се използва в 6 литра за баня и спалня, 8 литра за всекидневната и кабинета и 12 литра за кухня и офис, за да отговарят на нуждите на различни сцени от живота си.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно. Материал : метал + Област на приложение : спалня, кухня, дневна, офис и т.Топ сферично отваряне и затваряне, иновативен дизайн, двустранно отваряне, с предизвикване на положителни резултати, може да се използва в нормален режим на работа дори и под масата. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща. Мощен кухненско кофа за боклук.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво. Пакетът включва : 1 * кофа за Боклук забележка : 1.Можете да изберете три спецификации. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи.Топ сферично отваряне и затваряне, иновативен дизайн, двустранно отваряне, с предизвикване на положителни резултати, може да се използва в нормален режим на работа дори и под масата.

Клиентите също го харесват..