• Ново
8 Бр. Мини-Пуховка За лице Триъгълна Лека компактна пудра За Грим, Пуховка за грим на Пръстите, Гъба за грим с капки Вода, Пудровая Възглавница, Инструмент за грим, Ро?
zoom_in

8 Бр. Мини-Пуховка За лице Триъгълна Лека компактна пудра За Грим, Пуховка за грим на Пръстите, Гъба за грим с капки Вода, Пудровая Възглавница, Инструмент за грим, Ронлив прах, Козметични Коректор

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Мека и еластична, по-добра основа Дизайн на мини-пръстите ще ви помогне да не пропуснете всеки ъгъл на вашия лица при нанасянето на грим. 【Преносима опаковка】 Пуховку удобен за носене, което позволява лесно да се наглася грим в офиса или по време на пазаруването.Моля, почистете и подсушете го след всяка употреба. Не причинява алергии и не се бели. 【Благородна】 Тази козметична гъба е без мирис.Не е лесно разгражда и се деформират, срока на услугата, по-голям от обичайните козметични средства.【Благородна】 Тази козметична гъба е без мирис.Не е лесно разгражда и се деформират, срока на услугата, по-голям от обичайните козметични средства. 【Преносима опаковка】 Пуховку удобен за носене, което позволява лесно да се наглася грим в офиса или по време на пазаруването.Козметичен апликатор е изработен от висококачествен нелатексного материал Rubycell, мека на допир, моющегося и за еднократна употреба, дишаща и не впитывающего тонален крем. 【Предимство】 Напълно намира в непосредствена близост до кончикам на пръстите, като нанасяне на прикриване и детайли по същия гъвкави, тъй като при използването на пръстите. Дизайн на мини-пръстите ще ви помогне да не пропуснете всеки ъгъл на вашия лица при нанасянето на грим.Пуховка се получава мека и нежна, а грим податлив.Безвреден за кожата и е устойчив към омазняване. 【Безупречно и гладко нанасяне на грим】 лесно да се отговаря на всички ваши изисквания към макияжу, идеален за тонален крем, консилера, руж, прах, хайлайтера и т. 【За многократна употреба и трайни】 те са лесни за почистване и высушивать.Много компактна и преносима!.

Клиентите също го харесват..