• Ново
Комплект резервни лагери Lixada Yoyo, 4ШТ 10 сачмени лагери Yoyo, не реагира + 2 ЕЛЕМЕНТА 8 сачмени лагери на Yoyo с Осите, струни Yoyo и инструмент за премахване на лагери, Пълен к?
zoom_in

Комплект резервни лагери Lixada Yoyo, 4ШТ 10 сачмени лагери Yoyo, не реагира + 2 ЕЛЕМЕНТА 8 сачмени лагери на Yoyo с Осите, струни Yoyo и инструмент за премахване на лагери, Пълен комплект лагери Yoyo

BGN 5.66

Брой продукти
check Налично

【【Идеален заместител връв за йо-йо】Топката струни 6ШТ са изработени от висококачествен полиестер материал, който е силен и издръжлив, и на дължина може свободно да се регулира в съответствие с потребностите 【【Пълна и практичен набор от йо-йо】Резервни аксесоари Yoyo включват 2 отзивчив, носещи yoyo с 2 къси оси, 4 не реагира като yoyo с 4 дълги оси, 6 струни yoyo, 1 гребец лагер, 4 сменяеми халки.Универсален за повечето yoyo. 【【Здрав, носещи Yoyo】 е Изработена от неръждаема стомана, устойчив на корозия и е трайна.【【Пълна и практичен набор от йо-йо】Резервни аксесоари Yoyo включват 2 отзивчив, носещи yoyo с 2 къси оси, 4 не реагира като yoyo с 4 дълги оси, 6 струни yoyo, 1 гребец лагер, 4 сменяеми халки.Чудесен комплект за смяна на топката на yoyo. 【【Лесно да се съхранява и транспортира】 Идва с вкара чанта за лесно съхранение и пренасяне. 【【Здрав, носещи Yoyo】 е Изработена от неръждаема стомана, устойчив на корозия и е трайна. 【【Лесна инсталация】 Гребец лагери позволява лесно да се свали и инсталира нови лагери, за да си йо-йо отново изглеждаше като нов!Благодарение на разрезному пръстен може лесно да прикачите към вашия ключодържател или раница, което е много удобно.17 мм Топчета лагер : 8 топки Ос : M4 * 8 мм съдържание на Пакета : 1 * Инструмент за премахване на носещи 2 * Отзивчиви, носещи 2 * Завийте M4x8 мм за отзивчив лагери 4 * Невосприимчивые лагери 4 * Завийте M4x10 мм за невосприимчивых лагери 4 * Сменное пръстен 6 * Шнур 1 * Чанта за съхранение.

Клиентите също го харесват..