• Ново
2 и 1 Гладко матово червило за устни Glos, Оставяйки лъскав блясък Moisture Longwear Блясък за устни Молив за устни за Колекция грим Хранителна червило с матово покритие Водоу?
zoom_in

2 и 1 Гладко матово червило за устни Glos, Оставяйки лъскав блясък Moisture Longwear Блясък за устни Молив за устни за Колекция грим Хранителна червило с матово покритие Водоустойчив Velvet блясък за устни Петно за

BGN 2.34

Брой продукти
check Налично

★ 【Свободно преминаване】Двустранен дизайн с червило на една страна и глазура за устни на другата страна позволява ви да включите тази тъпа червило по всяко време, за да създадете различни ефекти и грим Комфорт - това е най-важното!. ★【Весело и закачливо цвят】 Колекция цветове, която е подходяща за всеки цвят на лицето. ★ 【Безтегловен и свеж】 Лек слой боя върху устните си ще ви помогне да прекарате един ден, без усещане лепкавост или комковатости.Намерете си корпоративна цвят от нашата богата селекция прекрасни нюанси!.Придайте на вашите устни луксозно, гладка, лъскава съвършенство, което е достатъчно за целия ден. ★ 【Ярки и устойчиви цветове】 В нашата червило използва иновативна формула с высокоинтенсивными цветни пигменти, които естествено обагрени в устните. ★ 【Матово червило Longwear】 Тази червило Crayon Matte Longwear е подходящ за различни поводи, като ежедневно облекло, салон за красота, парти, сватба, барове, нощни клубове и т.

Клиентите също го харесват..