• Ново
Калъф Ruky Samsung Galaxy A12, Блестящ Течен калъф за цялото тяло с вградено защитно фолио за екрана, Мек TPU, Лъскав, устойчив на удари Защитен Калъф за Samsung Galaxy A12 за момичета и ?
zoom_in

Калъф Ruky Samsung Galaxy A12, Блестящ Течен калъф за цялото тяло с вградено защитно фолио за екрана, Мек TPU, Лъскав, устойчив на удари Защитен Калъф за Samsung Galaxy A12 за момичета и жени, Градиентный Тюркоаз

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Този пълен размер, калъф galaxy a12 да издържи удар, защитен Samsung Galaxy A12 от напукване и счупване [Обслужване на клиенти Ruky] Ние осигуряваме на ученето през целия приятелско обслужване на клиенти.[Съвместим с Samsung Galaxy A12] Този калъф Galaxy A12 с точни отвори за всички бутони и портове. Мека делото предпазва от драскотини и удобен на пипане, а също така може да бъде мека, с което много забавно да се играе.Този пълен размер, калъф galaxy a12 да издържи удар, защитен Samsung Galaxy A12 от напукване и счупване. [Пълна защита на корпуса на 360 °] 4 подкрепено с меки краища, повдигна перваз предпазва екрана от падане и надраскване на повърхността. [Обслужване на клиенти Ruky] Ние осигуряваме на ученето през целия приятелско обслужване на клиенти. [Пълна защита на корпуса на 360 °] 4 подкрепено с меки краища, повдигна перваз предпазва екрана от падане и надраскване на повърхността. издигнати первази защита на екрана и фотоапарата от счупвания при падане. [Дизайн декорации за красота и мода] Течен дизайн с пайети не само ще направи вашия Samsung Galaxy A12 красива, но и ще направи играта с тях по-интересно, пайети bling love heart могат свободно перетекать вътре и променят своя цвят, плуване нагоре и надолу, което води до широка усмивка на лицето на любимата си.Течността в тази джоба Samsung A12 представлява бяло минерално масло, които са преминали тестване на SGS, нетоксичное и екологично чисто, не наносящее вреда на организма. Изработен е от гъвкава заден капак от TPU и предния капак, за КОМПЮТЪР, за да се предотврати увреждане на Samsung Galaxy A12.Пайети bling love heart могат свободно струиться вътре и променят своя цвят, плуване нагоре и надолу, причинявайки любимата си широка усмивка на лицето.Здрав калъф за телефон Samsung Galaxy A12 с лъскава течност за цялото тяло за Жени и Момичета.Това би бил идеалният комплект за преобличане на вашия Samsung Galaxy A12. [Дизайн без проблеми с изтичане на] Нашия калъф Galaxy A12 glitter liquid е изработен от гъвкави и сгибаемых материали TPU за предотвратяване на течове.

Клиентите също го харесват..