• Ново
Outfmvch Мокри и Диви очна линия е с Цветна очна линия Гел очна линия Устойчиви На Пот Не Размазывается Молив За очна линия От Копринени буби Цветен Грим на Очите на Пол?
zoom_in

Outfmvch Мокри и Диви очна линия е с Цветна очна линия Гел очна линия Устойчиви На Пот Не Размазывается Молив За очна линия От Копринени буби Цветен Грим на Очите на Поли liner четки

BGN 1.58

Брой продукти
check Налично

)Мокри и диви очна линия, цветна очна линия, гел очна линия, устойчиви на пот, не размазывающаяся, молив за очна линия очи от копринените буби, цветен грим за очи, полилинерная цветна очна линия, гел очна линия, устойчиви на пот, не размазывающаяся, молив за очна линия очи от копринените буби, цветен грим за очи Материал : ABS Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.Нашата очна линия е быстросохнущую формула, която гарантира, че вашият грим остава устойчива и наситен в продължение на целия ден. хайлайтер за грим, лесно преносими, естествен грим за очите, удобни гладки сенки за очи, диамантени, многоцветни, блестящи, дымчатые, кремаво, матово, неутрален, обемна, за изсветляване на очите, палетки за грим, блясък за очи, хайлайтер за грим. течна очна линия, не оставяйки петна, тънък писец, инсталация за оцветяване на мигли, професионален цветен комплект за очна линия с перли, не съдържащ алкохол, нечувствителни козметичен молив за очи show live show, лесно се нанася и отстранява рисува ясни линии. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 15 г (Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.

Клиентите също го харесват..