• Ново
Баскетболни Завеси за момчета, за Спалня, за деца, Юноши, Светещи Завеси на прозорците Баскетболно игрище, Неон Розово, Синьо Декор, Спортни Игри Завеси, стая Интери?
zoom_in

Баскетболни Завеси за момчета, за Спалня, за деца, Юноши, Светещи Завеси на прозорците Баскетболно игрище, Неон Розово, Синьо Декор, Спортни Игри Завеси, стая Интериор, Обработка на прозорци за игри с топка, 42x63 Инча,

BGN 22.66

Брой продукти
check Налично

Пакетът включва : 2 * Комплекти за обработка на прозорци, Нива, Завеси, пердета ➤ [Указания за почистване на вашия] : Нашите завеси може да се пере в перална машина в щадящем режим и студена вода, да не се избелва.Това също може да бъде добра идея за подарък за Хелоуин, Коледа, нова година, рожден ден, сватба, свети Валентин, ден на бащата, ден на майката.Тези комплекти за обработка на прозорци също са подходящи за пълен сезон - пролетта, лятото, есента и зимата.Нашите декоративни завеси не на 100% затемняющие завеси /не е 100% светонепроницаемые завеси, но може да блокира 30-50% от слънчевата светлина, поради различни цвята (тъмен цвят на работи по-добре, отколкото светъл).Изработени от 100% полиэстеровой микрофибър, с алуминиева дограма, щори се отличават с висока здравина и забележимо меки на пипане.Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа и т. 【[Материал] : Според отзива на клиенти, ние обновихме плат за пердета ➜ Висококачествено кадифе плат (мека на допир). ➤ [Обработка на прозорци] : Завеса с принтом с висока разделителна способност е страхотен индивидуален дизайн, който може да защити неприкосновеността на личния живот, украса на стаята си и да засили усещането за дизайн.Прогладьте желязо и подсушете в перална машина при ниски температури.Сребристите пластмасови втулки отгоре (вътрешен диаметър 1,8 инча / външен диаметър 2,7 инча). Лесно подвешивается и гладко се плъзга. 【[Multi] : Тези щори за дома, подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата.

Клиентите също го харесват..