• Ново
[USB Версия] USB Контролер за N64, кабелна геймпад SAFFUN за PC [3D Аналогов джойстик] за КОМПЮТРИ с Windows, iOS, MAC, Linux Raspberry Pi Genesis Hgan Project 64 Retropie Емулатор OpenEmu (plug и play) (сив)
zoom_in

[USB Версия] USB Контролер за N64, кабелна геймпад SAFFUN за PC [3D Аналогов джойстик] за КОМПЮТРИ с Windows, iOS, MAC, Linux Raspberry Pi Genesis Hgan Project 64 Retropie Емулатор OpenEmu (plug и play) (сив)

BGN 10.19

Брой продукти
check Налично

След стартиране на конфигурацията чрез retroarch, когато аз подключаю контролер за моя retropie / raspberry pi 2, pi не го открива Дали можете да настроите бутона на определени клавиши. Кое приложение трябва да изтеглите, за да използвате този контролер?Отговор : Заявлението не се изисква.Моля, обърнете внимание : не се поддържат ANDROID TV BOX, C64 (Commodore 64), Google Chromebook, Fire TV, Steam, модел на Tesla. Ще има ли работа за игри Tesla Atari?За : Ако използвате емулатор Atari за PC или Mac, тогава така и ще бъде. Project 64 - добра емулатор за PC с Windows.Включете го, и вашият компютър или Respberry Pi го разпознават.Ние ви препоръчваме да използвате Project 64 на КОМПЮТЪРА, Open Emu на Mac, Retropie на Respberry Pi.Аз искам да програмирате бутона за бързи команди, като например CTRL / Z, например.Надеждна гаранция : 100% гаранция за връщане на парите; беспроблемная гаранция подмяна на 12 месеца с приятелски и професионално обслужване на клиенти Mailto : 1 x USB N64 контролер за PC.Често задавани въпроси от клиенти : В : 1. 3 D аналогов джойстик за прецизно управление, без да се лутат, което ви дава прекрасни игрални впечатления. или редизайн на retropie. Защо ми контролер въвежда като бутоните на джойстика, така и клавиатурата?О : Какъв емулатор, който използвате?Сложността на показване на бутоните зависи от емулатор. Ако не са успели правилно да конфигурирате въвеждане, моля, свържете се с нас и да споделите с нас вашето устройство и емулатор, ние може да помогне за решаването на проблема.О : Това може да се постигне с помощта на софтуер на трети страни, което да се сравни бутони, джойстик с елементи на управление с клавиатурата, като Xpadder, Auto Hotkey или Event Ghost.

Клиентите също го харесват..