• Ново
Четка за грим за пътуване, Набор от Четки за сенки за очи, Синтетична Четка За Перушина основи, Четка за лице, 5 бр., синьо сребро (Amini)
zoom_in

Четка за грим за пътуване, Набор от Четки за сенки за очи, Синтетична Четка За Перушина основи, Четка за лице, 5 бр., синьо сребро (Amini)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Накрая, измийте го и го оставете да изсъхне на проветриво място Се препоръчва да се използва средство за нанасяне на руж, тонален крем течна основа, грим, апликатор, четка за грим. ?Характеристики на продукта : Професионален дизайн на спирала дръжка на четка, малка и преносима, изработена от четина от нейлонового влакна, подходящи за формата на лицето под различни ъгли, лесно се нанася грим!За различни функции се използват различни материали от вълна и найлон памук, които са лесни за използване както от професионалисти, така и за начинаещи. ? Гъвкавост : 5 четки за грим Отговарят на вашите ежедневни нужди в безупречно покритие Create a natural finish Позволява да нанасят средство легчайшим с едно докосване за да се получи меко, прозрачно, естественото покритие. за грим на очите и лицето.Категория на продукта : Комплект спирала четки за грим Артикул : A1013 Тегло : 0,05 кг Брой комплекти : 5 опаковки opp, Материал четина : изкуствени влакна Тип опаковки : OPP Материал дръжки на четки : с галванично покритие Характеристики дръжки на четки : спирала кратък прът Спецификация дължина на косата : 3,5 см Обща дължина спецификация : 10,5 Приложими хора : общи произведено в Китай Цвят : rose gold / син Грижи : Препоръчва се редовно измиване на щетину, за предпочитане не по-рядко от един път в седмицата. ?Грижи : Препоръчително е редовно да се почистват щетину, за предпочитане не по-рядко от един път в седмицата. ? Гъвкавост : 5 четки за грим Отговарят на вашите ежедневни нужди в безупречно покритие Create a natural finish Позволява да нанасят средство легчайшим с едно докосване за да се получи меко, прозрачно, естественото покритие. ? Набор от четки за грим : 5 дюзи с различна форма за руж, основа, сенки за очи, консилера, молив за очи, вежди, мигли, контур на устни, четка кабуки и т.Най-накрая, изплакнете и подсушете. ?Характеристики на продукта : Професионален дизайн на спирала дръжка на четка, малка и преносима, изработена от четина от нейлонового влакна, подходящи за формата на лицето под различни ъгли, лесно се нанася грим!За различни функции се използват различни материали от вълна и найлон памук, които са лесни за използване както от професионалисти, така и за начинаещи.Намокрете щетину топла вода, след това нанесете почистващ разтвор, до образуването на пяна.Накрая, измийте го и го оставете да изсъхне на проветриво място.

3.5cm Overall length specification:
10.5 Applicable people

Клиентите също го харесват..