• Ново
EYHLKM 8 бр. Четки За грим Набор от Инструменти, Козметична пудра на Прах в Основата на Руж Сенки За очи Смесване Красота на Лицето Четка За грим (Цвят: A)
zoom_in

EYHLKM 8 бр. Четки За грим Набор от Инструменти, Козметична пудра на Прах в Основата на Руж Сенки За очи Смесване Красота на Лицето Четка За грим (Цвят: A)

BGN 71.97

Брой продукти
check Налично

Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят и единни предаванеЧетината, са изработени от найлон за коса, меки и шелковистых на допир. подходящ за професионална и домашна употреба.Тук няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко грим.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие, метален блясък, защита от ръжда при подходящи грижи, вашата четка ще продължи много години.При подходящи грижи, вашата четка ще продължи много години.Четината, са изработени от найлон за коса, меки и шелковистых на допир.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие, метален блясък, защита от ръжда.Всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.При подходящи грижи, вашата четка ще продължи много години. подходящ за професионална и домашна употреба.Не избледняват, не пада косата, подобряват и да са вашият стил на живот.Тук няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко грим. подходящ за професионална употреба и за домашна употреба.Не избледняват, не пада косата, подобряват и да са вашият стил на живот.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие, метален блясък, защита от ръжда. Материал на четките : найлон кожа Материал на ръкохватка : дървена дръжка-Цвят : бял, черен В комплекта са включени : 8 * четки за грим Характеристики : Четината, са изработени от найлон за коса, мека и копринена на допир.

Клиентите също го харесват..