• Ново
gande 1,0-13 мм M35 Спиральное тренировка с кобальтовым покритие, тренировка с кръгла опашка за дърво/метал, 1 бр. Размер: 2,5 мм, цвят: 1 бр.)
zoom_in

gande 1,0-13 мм M35 Спиральное тренировка с кобальтовым покритие, тренировка с кръгла опашка за дърво/метал, 1 бр. Размер: 2,5 мм, цвят: 1 бр.)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Тренировка за пистолет 1,0-13 мм M35 с кобальтовым покритие Бормашина за пробиване на отвори в дърво/метал с кръгла опашка тренировка за пистолет, 1 бр Быстрорежущая стомана М35 с кобалт, сверхтвердая. Директно кръгла опашка. Устойчив на абразия с дълъг срок на служба.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пистолетные тренировки. Директно кръгла опашка. Гладка повърхност за намаляване на триенето, остър нож за бързо пробиване на дупки. Спецификация : Материал : Быстрорежущая стомана m35 Покритие : кобалт Диаметър : 1,0-13 мм, Прът : кръгла Приложение : Дупки от неръждаема стомана, стоманени, железни, алуминиеви и други метални тръби. Гладка повърхност за намаляване на триенето, остър нож за бързо пробиване на дупки. Быстрорежущая стомана М35 с кобалт, сверхтвердая.Забележка Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. Устойчив на абразия с дълъг срок на служба.Пистолетные тренировки.

Meterial:
High speed steel M35
Coating:
Cobalt
Diameter:
1.0-13mm
Shank:
Round
Application:
Stainless steel, steel, iron, aluminum and other metal pipes job openings.
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Клиентите също го харесват..