• Ново
Ролка матрични ленти за стоматологична фолио, ленти за матрични ленти за зъболекари прозрачен цвят, меки, за лекарите по дентална медицина за стоматологична клини?
zoom_in

Ролка матрични ленти за стоматологична фолио, ленти за матрични ленти за зъболекари прозрачен цвят, меки, за лекарите по дентална медицина за стоматологична клиника

BGN 17.88

Брой продукти
check Налично

1 Чудесен полиестер : Ролка ленти за зъбни матрица е изработена от полиестер материал, мек и безопасен, който няма да навреди на зъбите.Висока еластичност на : Зъбни прозрачни матрични лента с добра здравина и еластичност, които могат добре да възстановите формата на липсващи зъби.Употреба : Лепенки Стоматологичен matrix, работещи с присъщия им клиновидным се огъне за намаляване на слягане на венците и възстановяване на проксимална контакт, подходящи за стоматолози. Спецификация : Тип на продукта : лента за зъбни матрици Материал : полиестер Опаковъчен лист : 1 x ролка ленти за зъбни матрици. Установете контакт : Стоматологични лента от полиестерен матрица може да се установи контакт отношенията между съседните зъби, което е практично стоматологическим спомагателно средство. Прозрачен цвят : Ленти за зъбни матрици изпълнени в прозрачен цвят дизайна, без ефект шлифоване или полиране, което е удобно за използване.Да се установи контакт : Стоматологични лента от полиэстеровой матрица може да се установи контакт отношенията между съседните зъби, което е практично стоматологическим спомагателно средство. Употреба : Зубоврачебные матрични лента, работещи с присъщия им клин, намаляват покривка на венците и възстановяват проксимальный контакт, подходящи за стоматолози.

Клиентите също го харесват..