• Ново
Kleenplus 2 бр.. Ракета Совалка Космически кораб Сладки Зелени Ивици Стикер Изкуството на Детска Мультяшная Нашивка Знак, Символ Костюм Тениска Якета, Дънки, Шапки, Рани?
zoom_in

Kleenplus 2 бр.. Ракета Совалка Космически кораб Сладки Зелени Ивици Стикер Изкуството на Детска Мультяшная Нашивка Знак, Символ Костюм Тениска Якета, Дънки, Шапки, Раници САМ Бродирана Апликация Шият Желязо на Кръпка

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

1 Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. Гаранция за 100% удовлетвореност. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Инструкция за проглаживанию : .Размер : 3 X1,2/8 инча.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане./ Е Показано на следващата фигура.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.Ако има някакви проблеми, пишете ни!Ние ще се радваме да помогнем.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.

Клиентите също го харесват..