• Ново
SEWACC 5 бр. Производител за Вечерни Стоки за Бродерия, Сватбени Аксесоари, Проекти за Бродерия, Дизайн, Детски Щампи, Щамповане, Цвете, Безплатен Инструмент, Тренировк?
zoom_in

SEWACC 5 бр. Производител за Вечерни Стоки за Бродерия, Сватбени Аксесоари, Проекти за Бродерия, Дизайн, Детски Щампи, Щамповане, Цвете, Безплатен Инструмент, Тренировки, Тренировка, Направи си сам, под Формата на Лист,

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

-Цвят : Различни форми удар за дупка-изработката на нашия продукт ще ви осигури приятно преживяване за използване на удар на чудесна форма -Материал : ABS-пластмаса и сплави перфоратор за пликове Информация за стоки, Детски перфоратор за хартия Му е лесно да се деформира и той ще ви донесе много удобства.Форма дыроколов за хартия : Подходяща за детски ръкоделието, поздравления, на творчество със собствените си ръце, нашият перфоратор за албуми, може леко да пробие своя хартия, без край;.Осъществяване Списък 5 x перфоратор за хартия, Особено Подходящ за детски бродерия, изработка поздравления, творчество "Направи си сам" и т.Креативен хартиен перфоратор : детски занаяти собствените си ръце, опаковъчна хартия, пликове, паметта книги, картички и подаръци, етикети, албуми за албуми., Перфоратор за бродерия. -Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и легирани материали със стабилна производителност и дълъг срок на служба. инструменти за перфорация за scrapbooking Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Перфоратор за хартия-ръчно изработени : изработен е от висококачествена пластмаса и сплави и практичен за употреба. Пластмасов перфоратор за scrapbooking с ръцете си : подходяща за училище, у дома, занаяти, албуми, картички, бижута, vi, Нож за хартия със собствените си ръце : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса и сплави със стабилна производителност и дълъг срок на служба. перфоратор за хартия е Изработена от пластмаса и желязо, той е практичен и е проектирана за продължителна употреба.Вие заслужавате да имате това е портативен punch. Пластмасов перфоратор за scrapbooking с ръцете си : подходяща за училище, у дома, занаяти, албуми, картички, бижута, vi, Нож за хартия със собствените си ръце : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса и сплави със стабилна производителност и дълъг срок на служба.

Клиентите също го харесват..