• Ново
Окачен Филтър за аквариум ITIY, 118 г/ ч, 5 W, За премахване на Блажна фолио, Филтър за Аквариум, Безшумен Регулируем Поток на водата, Циркулацията на кислород, Водопад, мо?
zoom_in

Окачен Филтър за аквариум ITIY, 118 г/ ч, 5 W, За премахване на Блажна фолио, Филтър за Аквариум, Безшумен Регулируем Поток на водата, Циркулацията на кислород, Водопад, монтиран на стената Потопяема Филтър за Резервоар

BGN 12.66

Брой продукти
check Налично

1 Гнездо за филма, за отстраняване на масла. На външния корпус на помпата 2. ③ Осигурява пълна и оптимална циркулация на водата и филтриране.Ако в рамките на гаранционния срок възникнат проблеми с качеството, нашата компания ще се проведе на поддръжка безплатно. Долна капачка 8.Подходящ за аквариуми с обем за 10-20 литра. Ротор 15,15 * 15 * 40 мм памук 16,20* 17 * 75 мм памук. Долна капачка основания за маслената филм 13. ② Пропуска богата на кислород поверхностную вода през филтър, който засилва растежа на хранителните бактерии. ?【Намаляване на шума и бесшумность】 : Звука е по-малко от 40 децибела и той идва с амортизирующим референтната блок, който намалява вибрациите, създадена от водно помпа, и ви позволява спокойно да спи. Филтърна плоча 5. Капачка за воден заслонок 14.?【Многофункционален филтър за аквариум】 : Този окачен филтър за аквариум изпълнява три основни функции : ① Той може да премахне маслена филм и прах от повърхността на водата. ?【Гаранция】 : Всички продукти, закупени от нашата фирма, са гарантирани за да бъдат в добро състояние в продължение на 180 дни. Конектор за водопроводна мрежа 9. Кошница за цветя 10. Колело за привеждане в съответствие.В същото време, благодарение на телескопичната конструкция водозаборной тръби, можете свободно да се регулира в зависимост от височината на нивото на водата.

Клиентите също го харесват..