• Ново
DOITOOL Метални Пръчици За Хранене, Лъжици, Сребърни, Сушилня за Чинии, 3 бр., Кошница За Съхранение на прибори, Притежателят на прибори за хранене, Кухненски Цилиндричн?
zoom_in

DOITOOL Метални Пръчици За Хранене, Лъжици, Сребърни, Сушилня за Чинии, 3 бр., Кошница За Съхранение на прибори, Притежателят на прибори за хранене, Кухненски Цилиндрични Контейнери, Държач За Щеки за хранене, Държач

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Той може също да се използва и като притежател за канцеларски материали.Организация на трапезно сребро : Държач за кухненски прибори, Органайзер за плотове, Интериор за кухня в фермерска къща, Поставка за прибори.Кухненски цилиндрични контейнери за съдове : С сливными отвори на дъното, отлично средство за изсушаване прибори за хранене, който позволява да се пести място, бързо и лесно высушивать им. - за съхранение лъжици, вилици, пръчици за хранене, на трапезно сребро или други малки съдове.Поставка за кухненски прибори : Тази поставка за пластмасови прибори ще помогне за поддържане на ред на кухненската маса, както и разкрасяване на плота в килера. - Размер : приблизително 11 x 11 x 17,5 виж държач за чинии на масата. контейнер за прибори Прост и стилен, идеален за модерната кухня.Той може също да се използва и като притежател за съхранение на канцеларски прибори за хранене. притежател на кухненски инструменти. - Цвят : черен титуляр за кухненски прибори.Списък на опаковки, 3 x Държач за чинии Характеристики - Идеален за съхраняване и поддържане на наличност на кухненски прибори и ред держателе за прибори на масата.Описание на продукта Контейнери за прибори за хранене с дупка Този добре изработен на държач за покривки с дупки ще бюрото си чисто и подредено. контейнер за пръчици за хранене пластмаса със стена от обикновени дупки позволява на водата да се стича, без да бъдат подложени на корозия.

Клиентите също го харесват..