• Ново
Angoily 2 елемента Котешки Стенни Стъпало Полк Дъска Играчки за Катерене Хамак за Котки Коте Стенни Стъпало на Котешка Дъска Полк Коте Скалолазные Стъпалата на Дървен?
zoom_in

Angoily 2 елемента Котешки Стенни Стъпало Полк Дъска Играчки за Катерене Хамак за Котки Коте Стенни Стъпало на Котешка Дъска Полк Коте Скалолазные Стъпалата на Дървената Котешка Мебели За Стени с Дървена Котешка Полк

BGN 43.07

Брой продукти
check Налично

- A за вашите домашни котки създава по-приятелска и здравословна околна среда за по-младото домашен любимец котка клаймърПратката включва 2 х котешки стъпки за катерене Характеристики -Размер : 26,00 X22,50 X19,00 см/10,22 X8,84 X7 котешки стъпки за стена.Котешки хамак : Можете да го инсталирате на стената или котешка клетка, осигуряване на котенку стабилна платформа.Помогнете на нов пушистому приятел, по-бързо да се адаптират към околната среда на котешка стенни рафтове. - Използвайте това, за да се балансира нивото на енергия на вашата котка и да я през цялото време, докато котката лазает по полкам.Убежища за катерене котки : A за вашите домашни котки създава по-приятелска и здравословна околна среда за израстването на домашни любимци. - Това ще бъде най-добрият приятел на вашата котка.juguetes Ще видите, колко щастливи са те, игра в нашата дървена стъпало.котка скалолазка Нашата стенни стъпало е подходящ за котенца, както и на възрастните хора. - Скъпа компаньон за вашите домашни котки, когато ви няма у дома.Играчка за катерене котки : Това може да бъде рафтове за котки стенни стълби за дома и магазин за домашни любимци. конструкция за катерене котки Красив и уникален cartoony облачен дизайн, по-подходящ за привличане на вниманието на пет.Вашата котка ще са луди по този стенен скалолаза за котки рафтовете.

Клиентите също го харесват..