• Ново
ABOOFAN 1 Комплект Прибори за парти в чест на Хелоуин, Хартиени Чинии, Чаши, Салфетки, Покривка, Прибори за хранене за Еднократна употреба за Украса за парти в чест на Хе?
zoom_in

ABOOFAN 1 Комплект Прибори за парти в чест на Хелоуин, Хартиени Чинии, Чаши, Салфетки, Покривка, Прибори за хранене за Еднократна употреба за Украса за парти в чест на Хелоуин, Посуда и прибори за Тематични партита

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

х лъжициПратката включва 16 бр.Описание все още загрижени поради умора от-за миене на твърде голям брой чинии, чаши или мисок в края на партита?Тогава нашата посуда, ще реши проблема.Проектиран в стила на Хелоуин, това може да стане отличен набор от прибори за вашето парти в чест на Хелоуин.Изработени от висококачествени материали, тези прибори за хранене са безопасни и могат директно да бъдат включени към масата. × картонени чаши 20 бр. × хартиени чинии (9 инча) 1 бр.Те са изработени от висококачествени материали, които са екологично чисти и безопасни, им е удобно да се рециклират след употреба.- Тези прибори за хранене са леки и са за еднократна употреба, идеални за носене по време на парти на открито, много удобен. × кърпички 16 бр. × хартиени чинии (7 инча) 16 бр.Тази посуда за Хелоуин подходящ за парти в чест на Хелоуин, семейно събиране и други тематични партита.Този комплект ви позволява лесно декориране и забавлява гостите, а и ще спести вашето време за почистване.Тези прибори за хранене са леки и са за еднократна употреба, идеални за носене по време на парти на открито, с много удобни. × покривка 16 бр.- Тази посуда за Хелоуин подходящ за парти в чест на Хелоуин, семейно събиране и други тематични партита.

Клиентите също го харесват..