• Ново
VredHom Висок Скрин-Органайзер, 6 Чекмеджета Скрин Тъканни Шкафове За Съхранение на Единици за Съхранение на багаж Органайзер Кула Стоманена Рамка Дървена Маса за Спа?
zoom_in

VredHom Висок Скрин-Органайзер, 6 Чекмеджета Скрин Тъканни Шкафове За Съхранение на Единици за Съхранение на багаж Органайзер Кула Стоманена Рамка Дървена Маса за Спални, Коридор, Детска, Антре (Черен)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Размери : 23,2 "L x 11,8" W x 45,8" H 【Голям капацитет за съхранение на】 Скрин с 6 отделни чекмеджета предоставя достатъчно място за настаняване в по-малки стаи и е подходящ за всяко място, където предпочитате да публикувате елементи.【Висококачествени регулируеми крака за неровного подобряват устойчивостта на почвата и предпазват пода от надраскване.Идеален за шкафове, спални, дневни, детски, игрални зали, коридори за миг съхранение на цялата си дрехи и аксесоари.Този шкаф може да се използва в няколко стаи и са много подходящи за килери, перални помещения, спални, всекидневни, коридори, детски, игрални зали, коридори, като университетски общежития, офиси и т. 【Лекотата на монтажа】 Подходящи инструменти за монтаж, номерирани детайли и разбираемо ръководство за инсталиране ще ви помогне лесно да се създаде багажник за устройства. 【Многофункционални Скринове за съхранение на неща】 Този чекмеджето на гардероба ще ви помогне да подреди елементите по вид, може да се използва в няколко стаи в дома. 【Траен Лек грижи - избършете с влажна кърпа и оставете да изсъхне на въздуха. Всяка малка кутия : 10,8 'L x 11,8" W x 7,7'H; Всеки голям кутия : 21,2 'L x 11,8 " W x 8,5' H; Кутия е идеален за организиране на дрехи и други аксесоари.

Клиентите също го харесват..