• Ново
Маслени Филтри на двигателя, Маслени Филтри, Метални Нержавеющие Стабилни Маслени Филтри на Двигателя 35 8M0123025 Подмяна на Морската Пехота 175 450 л. с.
zoom_in

Маслени Филтри на двигателя, Маслени Филтри, Метални Нержавеющие Стабилни Маслени Филтри на Двигателя 35 8M0123025 Подмяна на Морската Пехота 175 450 л. с.

BGN 6.75

Брой продукти
check Налично

Спецификация : Тип елемент : Маслени филтри, Материал : метал Номер : 35 8 M0123025 Description : Фильтруйте голяма част от замърсители от двигателя, поддържайте чистота на маслото, продлевайте на живота муМоля, любезно проверка на съвместимост и технически характеристики, преди да поръчате., а OEM номер 35 8 M0123025. 【Метален корпус】 Този маслен филтър повече от два пъти по-дебел обикновените филтри и има солидна повърхност, която е устойчива на корозия, дори в условията на солена вода. 【Мощна функция】Маслен филтър задържа по-голяма част от замърсители от двигателя, спестява масло и удължава живота му.Този, научно разработен маслен филтър има висок разход на масло, така че е ниско съпротивление, което може да гарантира непрекъснат притока на масло до важни детайлите на двигателя. Професионално производство, идеален за вашия модел. Съдържание на пакета : Маслен филтър на двигателя е заместител на Mercury Marine 175-450 с.Моля, любезно проверка на съвместимост и технически характеристики, преди да поръчате. 【Висок разход на масло】 Този, научно разработен маслен филтър има висок разход на масло, така че е ниско съпротивление, което може да гарантира непрекъснат притока на масло до важни детайлите на двигателя. Професионално производство, идеален за вашия модел. Система за филтриране : този продукт е оборудвано със система за филтриране, която се изхвърлят частици с размер по-малко от една хилядна от инча, за по-дълго запазване масло в чистота. Запазване на масло : Маслен филтър може да се чисти на повечето замърсители от двигателя, се запази чистотата на маслото и да се удължи срока на експлоатация на маслото. Моля, проверете номер на продукта, съответстващ на информацията служи само за справка. Метален корпус : Този елемент маслен филтър повече от два пъти по-дебел обикновените филтри и има солидна повърхност, която се противопоставя на корозия, дори в условията на солена вода. 【OE номер 】 Маслен филтър на двигателя е заместител на Mercury Marine 175-450 с. 【Метален корпус】 Този маслен филтър повече от два пъти по-дебел обикновените филтри и има солидна повърхност, която е устойчива на корозия, дори в условията на солена вода.

Item Type:
Oil Filters
Material:
Metal
OEM:
35 8M0123025
Description:
Filter most of the impurities in the engine, preserve oil cleaning, prolong its service life.
Fitment:
Replacement for Outboard 175 450 V6 V8 4 Stroke:
Replacement for Marine Outboard 175 450 V6 V8 4 Stroke:
Package List:
1 x Oil Filters:

Клиентите също го харесват..