• Ново
Под лампа Индустриален под лампа за дневна, под лампа във формата на дърво С разкъсване глава в клетката и светодиодни крушки, стабилна Основа, Високо Ретро лампа н?
zoom_in

Под лампа Индустриален под лампа за дневна, под лампа във формата на дърво С разкъсване глава в клетката и светодиодни крушки, стабилна Основа, Високо Ретро лампа на един стълб, Отличен За къща, спалня, Офис, Застанал

BGN 369.06

Брой продукти
check Налично

Прост и елегантен дизайн ви позволява лесно да го поставите във всяка стая на къщата Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. [ИЗДРЪЖЛИВ и стабилен държач за крушка] – Изработен от висококачествена стомана абажура и основания, траен и безупречен по отношение на качеството на изработката. [УДОБЕН FOOT PETALED ПРЕМИНЕТЕ ] За управление на торшером на кабела за захранване има foot switch. [МОДЕРЕН лампиона] – Стоящ лампа съчетава в себе си дизайн сферична форма в клетка с переплетением нишки на основата и вътъка и матово черна боя за довършителни работи, създаване на топлото сияние на лампата с нажежаема жичка във всяко помещение.Този етаж лампа, за да подхожда на всяко помещение, от индустриално модерен или традиционен декор.Приложимо място : хол, кабинет, спалня, трапезария Тип на източника на светлина : LEDпромпт : 1. Забележка : Моля, поставяйте под ръководството на магистър. [ИЗДРЪЖЛИВ и стабилен държач за крушка] – Изработен от висококачествена стомана абажура и основания, траен и безупречен по отношение на качеството на изработката.Сертифициране CE, качество и сигурност, с изключение на източник, който предоставя стандартен щепсел в различни страни. [МОДЕРЕН лампиона] – Стоящ лампа съчетава в себе си дизайн сферична форма в клетка с переплетением нишки на основата и вътъка и матово черна боя за довършителни работи, създаване на топлото сияние на лампата с нажежаема жичка във всяко помещение.

Клиентите също го харесват..