• Ново
POWTREE Обновен 6.0 Ah V7 SV11 Смяна на батерията за V7 Motorhead Pro V7 Trigger V7 Animal V7 Кола + Лодка Батерия 229687 Подмяна на Ръчно Безжична прахосмукачка 21,6 На Литиево-йонна батерия 6-елем?
zoom_in

POWTREE Обновен 6.0 Ah V7 SV11 Смяна на батерията за V7 Motorhead Pro V7 Trigger V7 Animal V7 Кола + Лодка Батерия 229687 Подмяна на Ръчно Безжична прахосмукачка 21,6 На Литиево-йонна батерия 6-елементен Батерия

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

?【Съвместимост】 Потвърдено, че батерията е равен на оригиналния батерията V7 SV11 100% съвместима с оригиналното зарядно устройство. SV11, 968670, 229687 Той също така е подходящ за оригинален докинг станция и зарядното устройство.Добре дошли, за да споделят с нас своите чувства.Осигурява по-голяма мощност за вашата безжична прахосмукачка stick. Напрежение : 21,6 В, капацитет : 6000 mah (без фалшив висок капацитет на етикета). ?【Високо качество】 акумулатор, използвани елементи от най-високо качество, безопасни благодарение на технологията за бързо зареждане и осигуряване на защита от претоварване, претоварване работен ток, късо съединение, висока температура, за да може безопасно да се наслаждавате на прахосмукачката.Липса на ефекта на паметта, липса на замърсяване и ниски нива на саморазреждане позволяват зарежда или разрежда устройство е необходимо, без загуба на капацитет.Осигурява по-голяма мощност за вашата безжична прахосмукачка stick. ?【Високо качество】 акумулатор, използвани елементи от най-високо качество, безопасни благодарение на технологията за бързо зареждане и осигуряване на защита от претоварване, претоварване работен ток, късо съединение, висока температура, за да може безопасно да се наслаждавате на прахосмукачката. ?【Вид на батерията】 Тип батерия : Сменяеми литиево-йонна батерия.Добре дошли, за да споделят с нас своите чувства. ?【Покупка без проблеми】 Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни, безплатна подмяна в рамките на 365 дни, моля, свържете се с нас чрез съобщение за получаване на информация за гаранцията. Идеално е съвместим с V7 Animal, Animal Pro +, Absolute, Fluffy, кола + лодка, дюшек, Motorhead, Motorhead Pro, алергии, безжичен спусъка, спусък с HEPA, Extra, HEPA и т.Батерия за почистване, аксесоари за почистване. ?【Повишена капацитет】 Подобрена работа на смени батерията с капацитет 6000 mah, по-голям капацитет, отколкото оригинални батерии с капацитет от 2100 mah, максимална мощност на изсмукване в режим, време за работа около 20-30 минути (в зависимост от ниско или максимален режим).

Battery Type:
Lithium-ion

Клиентите също го харесват..