• Ново
Jbern Global ac/dc за Grandstream GXV3240 GS-GXV3240 Иновативна операционна система Android Видео Мултимедия VoIP, Bluetooth SIP IP Телефон на захранващ Кабел, Конзола за Домашно Зарядно Устройство ?
zoom_in

Jbern Global ac/dc за Grandstream GXV3240 GS-GXV3240 Иновативна операционна система Android Видео Мултимедия VoIP, Bluetooth SIP IP Телефон на захранващ Кабел, Конзола за Домашно Зарядно Устройство Мрежова захранване

BGN 42.08

Брой продукти
check Налично

денонощно обслужване на клиенти 2) Моля те, не го използвайте перегруженно. 【Характеристика на храната】 : Зарядно за лаптоп / адаптер / кабел диапазон на входния напрежение по целия свят : 100-240 v 50 / 60hz.Малък и лек, той лесно се побира в раница, портфейл или чанта за компютър. денонощно обслужване на клиенти. 【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.Спецификация на продукта : Вход : AC100-240 V 50/60 Hz Щепсел : САЩ Моля, потвърдете размер на щепсела на правилния ви адаптер преди да купите!. не са оригинални, но всички зарядни устройства и кабели са преминали на 100% тестване, което гарантира, че той работи с модели, включен в заглавието.В противен случай срокът на служба на захранване / кабел ще бъде значително намалена. не са оригинални, но всички зарядни устройства и кабели са преминали на 100% тестване, което гарантира, че той работи с модели, включен в заглавието.Всеки продукт преминава 48-часов тест на стареене. 【Съвместимост с】 : Нашият продукт е заместител.Освен това, в продължение на 3 години от датата на закупуване ние безплатно ще замени вашия продукт, ако той се окаже дефектна. 【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.Jbern Global ac/dc за Grandstream GXV3240 GS-GXV3240 Иновативна операционна система Android Видео Мултимедия Vo IP, Bluetooth SIP IP Телефон на захранващ Кабел, Конзола за Домашно Зарядно Устройство Мрежова захранване.Изработен от висококачествени материали, за да се гарантира стабилна работа на оборудването. 【Сертифициран】 : Всички наши продукти са сертифицирани от CE FCC Ro HS със защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток на претоварване за натоварване, късо съединение.

Клиентите също го харесват..