• Ново
Дъвка за упражнения с линия на съпротива BROADREAM, 5 бр., Дъвка за упражнения със Съпротива за Жени, Йога, Домашен Фитнес, Стречинг, Силови Тренировки, Физиотерапия, Фитн?
zoom_in

Дъвка за упражнения с линия на съпротива BROADREAM, 5 бр., Дъвка за упражнения със Съпротива за Жени, Йога, Домашен Фитнес, Стречинг, Силови Тренировки, Физиотерапия, Фитнес зала, Гума За Тренировки От естествен Латекс

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

【Безопасен материал】 е Изработена от 100% естествен латекс 【Че получавате】 5 ленти за упражнения и с цветна маркировка на нивата на съпротива, преносима чанта за носене и ръководство за експлоатация.Използва се за редица тренировки, от активизиране на мускулите на седалището и бедрата, ел.Предлага се в 5 различни нива на сила на съпротива : X-Light, Лек, Среден, Тежък и X-Heavy. техник, до гладка интеграция с всяка тренировъчна програма, такива като йога, пилатес и т.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми. 【Удобно】 Ленти за упражнения, заемат малко място, така че можете да ги използвате у дома или да вземете с вас на път, например, в офиса, на почивка, дори треперя, докато гледате телевизия у дома. 【Че получавате】 5 ленти за упражнения и с цветна маркировка на нивата на съпротива, преносима чанта за носене и ръководство за експлоатация. техник, до гладка интеграция с всяка тренировъчна програма, такива като йога, пилатес и т. 【Ефективна тренировка】 Дъвка с петлевым съпротива повишаване на ефективността на тренировката. 【Многофункционален】 Набор от эспандеров могат да се използват за тренировка на всички части на мускулите, като ръцете, гърдите, корема, седалището мускулите и краката, както и за физиотерапия, възстановяване или увеличаване на подвижността.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Те са подходящи както за начинаещи, така и за опитен състезател. 【Безопасен материал】 е Изработена от 100% естествен латекс.

Клиентите също го харесват..