• Ново
Дъвка за Карнавала в Деня на Св. Валентин, Зона за Практикуване на Йога, Дъвка за Фитнес, Контур За Коремни преси на Бедрата, фитнес оборудване за Фитнес зала за Мъже
zoom_in

Дъвка за Карнавала в Деня на Св. Валентин, Зона за Практикуване на Йога, Дъвка за Фитнес, Контур За Коремни преси на Бедрата, фитнес оборудване за Фитнес зала за Мъже и Жени (Розово Средна Устойчивост)

BGN 32.35

Брой продукти
check Налично

Устойчивост на разтягане, защита от аварии, стотици плетений от латекс, коприна, микс, ви позволяват свободни да правят упражнения за задните си части [ПРИЛОЖИМО за различни места] Това може да бъде не само на каишка за йога, но и за практикуване на различни видове спорт за разтягане и за хора на различна възраст.Конструкция с няколко независими вериги за стриите е по-подходящ за вашите крака и ръце, така че можете да се фокусират повече върху спортувате упражнения без наранявания. 3 тип на съпротива (малко, средно и голямо), лесно отговарящи на изискванията хора в напреднал обучение.Приложимо за различни места, като например оборудване за фитнес, бодибилдинг и красота, танци, спорт и така нататък.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Эспандеры за фитнес Материал : полиестер, Памук + латексный коприна Цвят : както е показано на снимките Опции : светло зелен с малко съпротива, розов цвят със средна устойчивост, лилаво с голяма съпротива Обиколката на : прибл. Този эспандер се използва за усилване на всички ваши тренировки за краката, и седалището. латексного коприна.[ВИСОКО качество] е Изработен от висококачествен материал, който притежава висока еластичност, мекота и дълъг живот на използване. 76 см/29,9 инча Дължина : приблизително 38 см/14,5 инча Ширина : приблизително 8 см /3. [ВИСОКО качество] е Изработен от висококачествен материал, който притежава висока еластичност, мекота и дълъг живот на използване.Те са подходящи за всички хора и комплектът включва чанта за носене, те няма да отнеме много място и лесно да ги носите със себе си, вие можете да тренирате навсякъде и по всяко удобно за вас време. [ПОРТАТИВЕН И здрав] Тези висококачествени дъвка за съпротива бедрата са устойчиви. [ПРИДАЙТЕ ФОРМА на КРАСИВА фигура] Избор на подходящи эспандеров - спортни бандажи не само за бързо изгаряне на мазнините и изграждането на мускулите, но и ще ви даде форма на тялото, увеличаване на обема на бедрата и променят формата на краката, за да придадат красива фигура и ефективно облекчаване на напрежението и умората.

Клиентите също го харесват..