• Ново
goldenwarm 10 X Матиран Никелова Шкаф Дърпа Дръжката на Кухненски шкаф С 5-Инчов Отвор В Центъра на чекмеджето От Неръждаема Стомана Дърпа Твърди Квадратни Дръжки на Гард?
zoom_in

goldenwarm 10 X Матиран Никелова Шкаф Дърпа Дръжката на Кухненски шкаф С 5-Инчов Отвор В Центъра на чекмеджето От Неръждаема Стомана Дърпа Твърди Квадратни Дръжки на Гардероба Никелевое Обзавеждане на Кухненски шкаф

BGN 15.29

Брой продукти
check Налично

【Широко се използва】 Прост дизайн дръжки за обков на този кабинет, квадратна форма греда, тези кухненски дръжки могат да придават на вашите мебели с модерен и елегантен външен вид【Здрав и издръжлив】чекмеджета, изработени от висококачествена алуминиева сплав, вътрешна плътна, а не кухи, по-масивни, твърди и видоизменена. 【Размер на дръжките на шкафа】 Центрове дупки : 5 инча (128 мм), с обща дължина : 7,4 инча (188,5 мм); ширина : 0.Ние заменят детайли безплатно или ще ви върнем парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството си в продължение на 365 дни.5 инча (12 мм) височина : 1.Повърхността на сцепление е тъпа никелевую тапицерия, устойчива на ръжда, защитава от пръстови отпечатъци, замира.Повърхността на сцепление е тъпа никелевую тапицерия, устойчива на ръжда, защитава от пръстови отпечатъци, замира. 【Здрав и издръжлив】чекмеджета, изработени от висококачествена алуминиева сплав, вътрешна плътна, а не кухи, по-масивни, твърди и видоизменена.5 инча (12 мм) височина : 1. 【Ще получите】 10 x матов никел дръжки, всяка дръжка с винтове два размера (1 инч и 1,77 инча).Дълъг винт може да се съкрати до подходяща дължина. 【Размер на дръжките на шкафа】 Центрове дупки : 5 инча (128 мм), с обща дължина : 7,4 инча (188,5 мм); ширина : 0.Дълъг винт може да се съкрати до подходяща дължина. 【Широко се използва】 Прост дизайн дръжки за обков на този кабинет, квадратна форма греда, тези кухненски дръжки могат да придават на вашите мебели с модерен и елегантен външен вид.Той е много подходящ за кухненски шкафове, шкафове за баня, гардероби и скринове.Ако винт не е подходяща, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Клиентите също го харесват..