• Ново
Възглавница-Хамак с Бантиком Abaodam, Плюшени Възглавници, Пътнически Възглавници за врата, за Самолети, Пътна Възглавница за Сън, Уред За Разтягане на врата, Автомоби?
zoom_in

Възглавница-Хамак с Бантиком Abaodam, Плюшени Възглавници, Пътнически Възглавници за врата, за Самолети, Пътна Възглавница за Сън, Уред За Разтягане на врата, Автомобилни Възглавници за главата с останалите, Автоматична

BGN 10.00

Брой продукти
check Налично

Възглавници за подкрепа на врата са Подходящи за много видове превозни средства са с прост и стилен дизайн, лесно за носене и выцветатьВъзглавница за шията, за столчето за кола - изработена с фина обработка, за да се гарантира практичност и дълготрайност. - Ергономичен дизайн прави тази възглавница е много удобна за сън или почивка като автомобилната възглавница за врата.ВЪЗГЛАВНИЦА за шийката на матката - Лесен за инсталиране, отзад на подголовнике разполага с еластична лента с катарама. ??Погрижи се за своята врата, расслабляйте мускули, правете живота си зад волана по-комфортно и безопасно.Ледена Коприна, Полипропилен памук. - Цвят : Черна възглавница за шията във формата на banta - Форма на banta, защищающая главата и врата от умора, разкрасяване на вашият автомобил очарователна и красива възглавница за автомобилни седалки. -Материал : ледена коприна, автомобили възглавница от полипропилен памук с лък - Компактен дизайн прави тази автомобилна възглавница за главата е страхотна, за да вземат със себе си навсякъде автомобилна възглавница за врата. - Той е изработен от тънка изработка, за да се гарантира практичността и устойчивостта възглавници останалите главата на автомобила.ВЪЗГЛАВНИЦА ОСТАНАЛИТЕ ГЛАВАТА КОЛА . /9,82 X8,65 X3 автомобили възглавница за главата.ВЪЗГЛАВНИЦА за шията, за шофиране - тя може ефективно да намали натиска върху врата си и да ви осигури спокоен, удобно шофиране.ОБЛЕГАЛКАТА ЗА ГЛАВА ЗА СПАНЕ В КОЛАТА . ??Универсално подходящи за четирите сезона и на всички превозни средства, осигурява ви комфорт.ОБЛЕГАЛКАТА ЗА ГЛАВА ЗА СПАНЕ В КОЛАТА . ??Универсално подходящи за четирите сезона и на всички превозни средства, осигурява ви комфорт.

Клиентите също го харесват..