• Ново
Резервни части за инструменти Магнитна Гривна Преносима Чанта За Инструменти Електрик Наручный Инструмент Каишка Винтове, Пирони, Бормашина Притежателя на Средс?
zoom_in

Резервни части за инструменти Магнитна Гривна Преносима Чанта За Инструменти Електрик Наручный Инструмент Каишка Винтове, Пирони, Бормашина Притежателя на Средства За Ремонт на Хардуер Органайзер - (Цвят: черен)

BGN 20.32

Брой продукти
check Налично

Високо качествоС помощта на магнит е много удобно усвояване на винт и учение. 1 Чанта за инструменти с ластик [relateproductdetail/] Характеристики на продукта : Тип : Подробности за ръчни инструменти Номер на модела : Чанта за инструменти с гривната по индивидуална заявка : Определяне : Направи си сам за вкъщи.Водоустойчив, устойчив на абразия, удобен за пътуване.Технически характеристики : Материал : плат Оксфорд 600 D Размер : 260*90* 10 мм/10. Силен магнетизъм. Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване. Высокомагнитный гривна.Той може да поглъщат гаечни ключове, отвертки, клещи, клинове и други изделия от желязо.С помощта на магнит е много удобно усвояване на винт и учение.39 "Тегло : 70 грама Цвят : черен / червен / син /зелен е Подходящ за употреба : техническо обслужване на автомобила, въздушни работа, вътрешна украса и поддържане на други инструменти. Высокомагнитный гривна. Той е много подходящ за поддръжка на автомобили, дърводелци, техници и така нататък.Той е изработен от плат Оксфорд 600 D, устойчива на износване, водоустойчива и носеща висока тежест. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Клиентите също го харесват..