• Ново
Поставка за вино, чаши за вино CLINTONG, Държач за чаша за вино от неръждаема Стомана, без Перфорация, Държач за Чаши за вода, Поставка За Чаши във формата на главата (Раз?
zoom_in

Поставка за вино, чаши за вино CLINTONG, Държач за чаша за вино от неръждаема Стомана, без Перфорация, Държач за Чаши за вода, Поставка За Чаши във формата на главата (Размер: Седем слота)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Поставете своите чаши за вино под шкаф ?【 Здрав материал】- Нашият държач за чаша за вино е изработен от метална рамка от неръждаема стомана, която не избледнява. ?【Подходящ за множество видове чаши за вино】- Подходящ за различни видове чаши за вино, този държач за чаша за вино и е подходящ за повечето кухненски шкафове.?【Двойна инсталация】 : Двойна употреба без пробиване, за да завършите инсталацията отнема само няколко минути. Уверете се, че нашите държачи за чаши за вино са подходящи за вашите шкафове. ?【Място на използване на】 се от : кухня, балкон, баня, и т. ?【Висока стойност】 : противоскользящий и който предпазва от падане, красив и удобен за използване, свободно се движи, спестява място и се определя по желание. ?【Висока стойност】 : противоскользящий и който предпазва от падане, красив и удобен за използване, свободно се движи, спестява място и се определя по желание. ?【 Здрав материал】- Нашият държач за чаша за вино е изработен от метална рамка от неръждаема стомана, която не избледнява. ?【Подходящ за множество видове чаши за вино】- Подходящ за различни видове чаши за вино, този държач за чаша за вино и е подходящ за повечето кухненски шкафове. ?【Двойна инсталация】 : Двойна употреба без пробиване, за да завършите инсталацията отнема само няколко минути.

Клиентите също го харесват..