• Ново
за антена Jeep, 5,5-Инчов Автомобили Радиоантенна Смяна на Автомобилни радио антени, Защитена От измиване, Антена с дизайн на Американското, Съвместима с Взаимозаменя?
zoom_in

за антена Jeep, 5,5-Инчов Автомобили Радиоантенна Смяна на Автомобилни радио антени, Защитена От измиване, Антена с дизайн на Американското, Съвместима с Взаимозаменяеми антена Jeep Wrangler JK JL 2007-2022

BGN 11.70

Брой продукти
check Налично

[ Елегантен и модерен стил : ] Антена с дизайн на хартата на САЩ, която не е приятно малко актуализиране на външния вид, придающим на вашето Wrangler друг вид[Заявление за : ] За антена Jeep, съвместима с Jeep Grand Cherokee 1993-2013; съвместима с Jeep Cherokee 2014-2019; съвместима с Jeep JK JKU 2007-2018; съвместима с Jeep JL JLU 2018-2022. [Лесен и бърз монтаж : ] За Jeep идва с антена за необходимо монтиране, просто развийте и махнете старата антена с вашия Wranger, а след това изберете най-подходящите винтове за вашия автомобил, вкрутите в основата на антената. здрава антена в стила на американското придава на вашето Wrangler малко уникалност. здрава антена в стила на американското придава на вашето Wrangler малко уникалност. [Къса и мощна : ] 5,5-инчов автомобили радиоантенна по-добре от обикновения, използвайте къса антена, за да не са имали проблеми с зацеплением за четки за автомивка. [ Елегантен и модерен стил : ] Антена с дизайн на хартата на САЩ, която не е приятно малко актуализиране на външния вид, придающим на вашето Wrangler друг вид. [Лесен и бърз монтаж : ] За Jeep идва с антена за необходимо монтиране, просто развийте и махнете старата антена с вашия Wranger, а след това изберете най-подходящите винтове за вашия автомобил, вкрутите в основата на антената. [Къса и мощна : ] 5,5-инчов автомобили радиоантенна по-добре от обикновения, използвайте къса антена, за да не са имали проблеми с зацеплением за четки за автомивка.

Material:
Aluminum Alloy Weatherproof & Car Wash Safe Quick & Easy Install Antenna Application for

Клиентите също го харесват..