• Ново
Zerodeko Пътна Хигиенична чанта, Дамски портфейл, дамска Чанта за новородено, Чанта за подложки и Тампони, Чанта за първия период, Малка чанта за Памперси, Чанта за Хиги?
zoom_in

Zerodeko Пътна Хигиенична чанта, Дамски портфейл, дамска Чанта за новородено, Чанта за подложки и Тампони, Чанта за първия период, Малка чанта за Памперси, Чанта за Хигиенни Кърпи, Малка чанта за Памперси, Чанта за

BGN 4.76

Брой продукти
check Налично

- размер за походного комплект за шиене, малки слушалки, малки неща, или за чанти за първия си урок за малки момичета - момичетата и жените по време на пътуване и хигиенична чанта на открито.Периодичната хигиенична чанта : Периодичен чанта за момичета и жени по време на пътуване и на открито., Дамски чанти за съхранение с цип Тази чанта за съхранение, изработен от лавсановой тъкани и материали TPU, здрава и лека.Дамски портмонета : идеален размер за пътно облекло набиране, малки слушалки, малки неща, или за малки момичета. Жена и портфейл.мини чанта за мокри неща, подходящи за улицата, за пътуване, за използване в офиса и т.Хигиенична чанта : Стара чанта, изработена от памук и лен, тя е здрава, лека и удобна. - Цвят : Случайна пътна хигиенична чанта.Описание на продукта Печат на чантата за пътуване - това е прекрасно.Мини чанта за мокри дрехи : са идеални за момичета и жени по време на пътуване и на открито. Дамска чанта с размер 12 х 13 х 0,5 виж -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. дизайн дами кесията с панделка практичен, предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване или плъзгащи и т. - Размер : прибл. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, калъф за външни хигиенни кърпи.

Клиентите също го харесват..